jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bakın sen kopek ın bıldıgını sanırsın aslında o bır varsayımdır sonucta bılınmeyen bısaeydır ondan bılınmeyender korkarsın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Estel_Anorien, 07 September 2003 11:48 tarihinde demiş ki: olasılık diyorsun. Olasılığın bir sürü hesabı yapılabilir 1/10 6/12 vs mesela bir zarda 6 gelme olasılığı 1/6 dır ama her 6 atışından birinde 6 gelecek diye bir kural yoktur. O yüzden köpeğin ısırma olasılığı olsada bu onun ısırıp ısırmayacağı anlamına gelmez. Bunu bilmezsin bu yüzden korkarsın. Her ihtimal gerçekleşecek diye bir kural yoktur. kardeş korkuyu yaratan şey tehlike. ve sen tehlikenin varlığını biliyosun. orda %100 köpek tarafından ısırılma tehlikesi var. ama köpek tarafından ısırılma olasılığı %75 olabilir. bu farketmez. korku tehlikenin varlığını algıladığın anda hissedilmeye başlanır.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bullshit benim sense e falan ihtiyacım yok aç sözlüğü bak endişe we korkuya birader.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bu kavramlar ewrenseldir kişiye göre değişmez yok benim korku dediim şeye sen endişe diosun ws.. yok öyle bişey benim patlıcan dediimse sen patates diyemessin patlıcan patlıcandır we patlayınca can yakar :p canımı sıkmayın lan :) hehe. daılın şimdi :p korktunuz mu ? :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: daverc, 07 September 2003 13:07 tarihinde demiş ki: ...olumden sonra ne olucaginda tamamen inanan bir kiside olumden korkar cunku insandaki yasamini koruma güdüsünden kaynaklanir e cennete gidecegine o kadar şartlandırılıp inandırılan insanlar intahar saldırıları düzenliyor. Bakınız ikiz kulelere çarpan uçak. Onun içindeki insanlarda biz cennete gidicez mümin olacaz diye girdiler uçakla birlikte twin towersa[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Estel_Anorien, 07 September 2003 18:34 tarihinde demiş ki: said: daverc, 07 September 2003 13:07 tarihinde demiş ki: ...olumden sonra ne olucaginda tamamen inanan bir kiside olumden korkar cunku insandaki yasamini koruma güdüsünden kaynaklanir e cennete gidecegine o kadar şartlandırılıp inandırılan insanlar intahar saldırıları düzenliyor. Bakınız ikiz kulelere çarpan uçak. Onun içindeki insanlarda biz cennete gidicez mümin olacaz diye girdiler uçakla birlikte twin towersa[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Peki gittilermi ?? Tabikide hayir :D Ben neyden korkarim Ben ben kendimden korkarim Benim bir ikizim olsa beni oldurmek istese kedin oldurur ha, Demem oku insan kimseden korkmaz kendinden korktugu kadar Cunku tum can alici noktalariniz biliniyo, Nerden saldiri gelicegi belli, Oluceginizi biliyosunuz ama yolda yurumek zorundasiniz, bu yola pusu kesin kurulmustur kendin ikiziniz tarafindan Ama yurumek zorundasiniz Kendi kendinize dua edip yolda yurumeye baslarsiniz[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bşii anlamadım varya dediklerinden :D[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Diablo, 07 September 2003 18:57 tarihinde demiş ki: bşii anlamadım varya dediklerinden :D[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Bende anlamadim LoL :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 adamlarin beyni yikanmis ..psikolojik durumlar i konusmuoz burda :-P mesela sen cinnet gecirsen intihar etmekten korkmazsin sonunda ne olcagini bile bile..extreme durumlari sokmayalim :-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Madem konu tekrar açıldı bari buradan devam etsin. UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 her 2sindende korkmam..Korkulmazda.. Bildiğimden bazen yanılsarım Bilmediğimdende sinir olurum :P ..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 The_Guardian şizofren falan olsa iki dakkaya kalmaz kendi kendini öldürürdü heralde yada öle bişey..[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben bilinmeyenlerden korkuorum mesela gece yarısı evde çok koştum bilmediim şey yüzünden :)[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar