Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa Sarıgülün projesi


nonos

Öne çıkan mesajlar

her zamanki gibi programımı kaçırmadım izledim izliyorum.şöle bi özet geçeyim.
mecidiyeköy'deki stad yıkılacak yerine bi sherton oteli,kongre salonu, alışveriş merkezi ve yer altına aşağıya doğru yedi katlı otopark yapılacak.yapım şekli yap işlet devret yada kirala olacak.böylece kaynak sıkıntısı aşılacak.kar profesyoneller tarafından hesaplanmış.yıllık minimum 25 milyon dolar diyor.stad gelirleri hariç.

ali sami yen stadyumu seyrantepe'ye havaalanı'nın yolu üzerine şehirin 3 kilometre dışındaki bi vadiye inşaa edilecek.orasıda tamamen bi spor kompleksi olacak.7500 kişilik kapalı spor salonu, antreman sahaları ve 45000 kişilik bir stadyum olacak.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baya iyi bir fikirmiş yaa,ama öyle birşeyi bizim yönetimin yapacağını sanmıyorum.Bir de 45.000 kişilik stad bana az geldi.Şimdi yapılması planlanan stad da aşağı yukarı 45.000 ama yani mecidiye köy'e daha fazlası olmuyo:)
Öle bi araziye yapılcaksa en az bi 60.000 yapılmalı.(gerçi stad büyüdükçe akustik bozuluyo ama neyse:))[hline]Rangermania
ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi bi stad olsun 45k kişilik olsun ciğerimi yesin ya. yani şimdiki 80000 kişilik de noluyo :)
güzel bi proje ama çok büyük ihtimalle bissürü projede olduğu gibi gözardı edilecek. sami yen'de oynayalım ona kesinlikle razıyım ben yahu[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki:
....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında sarıgülün projeyi biraz modifiye etsek:)
mesela ali samiyenin yerine onun dediği şeyler yapılsın,havaalanının oraya da şimdiki yönetimin yaptıracağı,tüm sene gelir getirecek+yan taraflara da böle kapalı spor salonu,havuz,tenis kortu fln işte öle serpiştirseler
fena olmaz aslında:)[hline]Rangermania
ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın gece izlerken uyuya kalmışım yazamadım projeyi.Bence yalan olur gibi bi his var içimde yani buda tutmaz gsde.
Bide sahip somu izleyemedim ben tamamımı o y.p çıktı beni dolandırdı falan dedi ben iş adamıyım vs vs dedi o sırada rouge (:)) a baktım uyumuşum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir proje,ama onların hepsi sığarmı otraya çok merak ediyorum,sonra lavuk çıkıp otel ve kongre salonlarından parka yel kalmadı derse kafa atmak caizdir.bu arada bu proje kaç yıl sürer,en az 2-3 yıl,o sürede bu çaplı bir proje türkiyeye çok sayıda zengin mütahhit kazandırır gibime geliyor[hline]tık!
benim hala umudum var.


[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 December 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 29 December 2003 01:49 tarihinde demiş ki:
ehu ehu
anam anam ölecem gülmekten.
abi açın tele golu.turgayla ahmet kapıştı arada.
ben turgaya hastayım.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim


turgaya kim hasta deliki ?! muahau herif sorulan soruyu, daha dorusu sorulan ve cevabini söleyemecegini belirten soruyu gelio, son 5 dk. kala soruyo (hemde soruldugundan haberi yok) adam uyuyomu program boyunca nedir ?!?!
(arkada$in dedesi de böyleydi (arkadas dedigim Hasonur/daoc) film seyredioz, adam basinda uyuyo, arkadas "dede yataga git uyuyosun diyodu, adam hayir dio, arkadas e anlat noluyo diince bu filmin ilk kismini anlatiodu.. halbuki film bitmisi.. kopuyoiduk.. turgay i syredince o aklima geldi... =))[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...