kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 öle deme lucy lui gibi kadınlarda çıkabiliyor gerçi o çinliydi sanırım[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 swimsuit special filan gibi şeyler bulursun en iyi ihtimal. pek normal bi millet diil japonlar. model fotoorafları manken fotoorafları diye aratırsan bişiler olabilir belki de.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 eh çin ile japon arasında yunan ile türk arasındaki kadar fark var neredeyse bugünkü koşullarda.. :) çok güzel japon kızlar da var, gerçi estetik yaptırıyorlarmış galiba batılılara benzemek için, onları mı kastediyorum emin değilim. öyle çekik göz filan değiller yani bilemiyorum nasıl, haksızlık etmiş olmayayım..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 cınlıler japonlar tıpsızde bızım burda guzel korelı ve vıetnameseler var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 asyali hastaligin var galiba?[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar