Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ikisi arasında kaldım siz ne diyorsunuz[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ne ıstedıgıne baglı oynama stılınede bakar BH denınce cok kısının aklına eye shot gelır mesela pıstol sevıyosan ıyı bı tercıh olur sonra BHnın carbıne ve LLC sutunlarını kullanarak degısık kombınasyonlarda yapabılırsın BHnın ınvestıgatıon stunuda baya zevklıdır rıfleman oynatmadım yanlız uzaktan bıtırdın bıtırdın, bıtıremedın oturursun assaga yanlız zamanında bı master sharpshooter sarmıstı strafe 2yle 700-800 arası koyuyodu serefsız[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sorunun kaynağı şu ikisinide istiyorum ama birni kasıcak zamanım var[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bende soyle dıyım ozaman pvpde buyuk ıhtımalle BH ıle daha etkılı olursun ama aynı zmaanda BHnın sadece 33 skıll poınt bıraktıgını unutma, ayrıca scout skıllerıyle ugrasıcaksın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bh yi kasmak benim bildiğim daha uzun sürüyor rifleman oynuyorum bende bu aralar ve bence baya iyi bir support skill...Yanınıza geldiklerinde neyazıkki ölüyorsunuz kesin =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 t 21 haricinde daha orta menzilli bir seçenek yok mu[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 tka/rifleman yapabilirsen bir dene dicem ama zamanın yoksa bilemem tabi =/ pvp de çok gördüm ahaha rifle kullanıyor diye hemen dibine yapışanları. Rifleların en güzel özelliği hemen hemen bütün attacklarının mind a gitmedi ve armor piercing olayı =) ayrıca java rifle aldığın zaman karşındakiler kesin ayvayı yiyor hehe composite saolsun =P Her ne tür rifle olursa olsun point blank shot ı çok düşük olduğundan dibindekilere vuramıyorsun.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 açıkçası fezada geçen bir oyun oynayıpta millete tekme tokat dalmak çok mantıklı gelmiyor bu işi heavy side arm skill'ini kullanıp bir pistol ile halletme şansımız yok mu[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 pistoleer / rifleman yarayabilir ama ben yinede tka dene derim çünkü dibine gelcekler illaki ve tka ile dizzy kd yapar bleedden ölmelerini bekliyebilirsin.Pistolde şansın çok az =/[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Adam gibi PvP yapmak istiyorsan BH ol derim. Hic bir defans yok nerdeyse ama posture change, knockdown, bleed, yuksek damage hepsi seceneklerin arasinda. Rakibine / duruma gore sistem degistirme ve etkinliginden birsey kaybetmeme luksune sahip oldugun tek proffesion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ya heb olcam bob olcam sen ligde maca cikmiyosun ki 1 puan averajdan kapma hesabinda olasin. oyun bu. ne hosuna gidiyorsa onu olursun. pvp de adami yenicen de ne olacak badge mi getirecekler sana adami yendin diye. rifleman dedigin rifleman. tufegi iyi kullanan adam. gerisi sana kalmis ne yaparsan. bh ise swg kavramina en uyan meslek su an. haliyle tabi devler cok ozen gostermisler. novice bh skilini aldigin anda sanki oyun degisiyor. hem oyun havasini veren hem de pvp de yapabilen bir meslek.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bh olmani tavsiye ederim siddetle oyundaki npc ve moblari indirebilecek guce sahip oldugun gibi pvp dede bayya iyi bi yere sahip olursun. eger sadece pvp diosan pistoler defense leri alirsin hem daha yuksek hız hem daha iyi kullanıslılık yanında bh da olmayan defemse lerede sahıp olursun. ben bh derim.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, holo kuafor kastiriyo id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 commandoda iyidir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Master Brawler, master TKA, master rifleman kombosu ölümcül!! TKA ve riflemanin yanına brawler yerine fencerin defans kolonunu alırsanız ranged ve unarmed defansınız inanılmaz rakamlara oluşuyor. Riflelar yavaş ve uzak mesafede etkili diyenlere Spraysticki öneririm. Pistolden hiçbir farkı yok. Ayrıca Jawa Ion Rifle stun vurması sebebiyle ölümcül... 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bh da scout skilleri pek eğlenceli durmuyor ama neyse olmadı ikisinide kasarım şimdi bir güzellik daha yapın rifleman ve bh için ırk söyleyin[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 human ol kapat ımperıal olcaksan hele..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Sahsen rifleman derim ... cunku riflemani kastiktan sonra canin sıkılırda baska profa gecmek istersen daha kolay olur. BH yi kastiktan sonra surrender etmek evlat acısı resmen. Irka gelince ileride holocron pesinde kosturcaksan kesinlik Human cunku her profa uygundur. Ama diyosanki sadece combat prof rifle bh filan Zabrak iyidir cunku willpowera +300 baya bir isine yarar. He bide armor giyme olayi Humanda cok daha rahat diger irklarda sorun yasayabilirsin kendine uyan bir armor bulmaya çalısırken[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician.. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 İlk kullandığım holo rifleman demişti, iyi ki de demiş, çok keyifli çünkü. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Ogoed'in dediği gibi yanına alınacak professiona çok yardımı oluyo. Master olduğumdan beri pet kullanmıyorum.[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 her 2 si icinde zabrak mindin kuvvetli olması elemanda ustunluk getırır. ama paraya kıyıp ench slice li armor yaptırman lazım bu da dez avantajı. ama zabrak derim sıkısınca poolları esıtle ,olmek uzere ıken son bı sansım olsun dedıgınde oteleme yaparsın. kısacası ıkısınede uyar. ama imperial olacak san unutmakı insan dısındakı tum turlere factıon petler ve dıger ıvır zıvır daha pahalıdır.ama ne olursa olsun zabrak derim, denemıs ve testedılmıstır tarafımdan.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar