Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 soe forumlarindan alintidir adam snrm oyundan cikmiyor lol... I got it, I finally got it my FS Slot. Likely the fastest anyone ever has considering. My account has been cancelled since the beginning of September when my quarter at school started and I re-activated it on December 8, 2003 the day finals started. I then proceeded to collect 4 holocrons (loot them not buy them or get them for free) and Master 20 Professions in 20 thus earning me my FS Slot. For all you Jedi hopefuls here are my credentials. Starting Race: Human Starting Profession: Medic Starting Planet: Tatooine Starting City: Bestine Other Badges: NONE Theme Parks Completed: NONE Professions Mastered (in chronological order) Marksman Smuggler Commando Medic (holocron 1) Doctor Combat Medic Merchant Teras Kasi Master (holocron 2) Dancer Musician Entertainer Image Designer Brawler Fencer Pikeman Swordsman Creature Handler Pistoleer Scout Ranger (unlock FS Slot)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yazik ya.. sizede yazik bu adamada yazik diger butun holo-freaklerede yazik yani..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ilginc tabe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: AssassiN, 29 December 2003 10:27 tarihinde demiş ki: yazik ya.. sizede yazik bu adamada yazik diger butun holo-freaklerede yazik yani..[hline] Katilmamak elde degil, Bir holo firtinasidir esiyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yalana gel..biz boşa kasıoruz diorum..(daha doorusu sizin:D)[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Adamin 20 gün boyunca anası ağlamıştır ama adam açmış fscs u. Yazıklık bi durum yok bence.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 abi bu mu oyun ya ? e napacak simdi fs acildi ? fs skill kasacak.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu adam bu gidişle 20 gun sonra jedi master oldum diye cıkar ama kok baglar bilgisayara lol[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 low life bile diyemiyorum adama. no life direk. Buğulu 38 numara kirli gözlük camlarının arkasından sokakta gezgen kızlara bakıp tahrik olan, yemek olarak cips ve takodan başka bişey yemeyen evinde 3 monitörü 4 kasası olan, 400pounder zavallı bir USA co-product. Greatest Accomplishments in life: jerked off under 24 seconds, unlocked FS slot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 hepsinin bi yolunu bulmustur. trigi var herseyin.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Yemişim trick i 4 gündür novice musician olamıyorum :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 heh no life bi bakıma dogru (belkide 1 kisi diildi altta var açıklaması) ama ordaki cogu skillde o kadar zor degil 1 günde master medic marksman ve scout yapılır bence cok rahat yani 1 gün dedigim 22 saatte (2 saat server down) hatta 1 kisi bile olmayabilirler mesela diablo2 ilk çıktıgında ilk 99 level olan barbardı sanırım bunu 3 kisi beraber yapmışlar diye duymuştum adamlar 8er saatten takılıyolarmış :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Doc ve CM de 3 saatte 4 4 4 0 yapılıyor crafting ide macrolarsan 2-3 saattede o bitiyor çok basit bazı skiller[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 2 gun once pistoler master oldum ertesi gun image designer 1 sonrakı gun de medıc master ve cm ye gectım ondada 3000 olmus ama acıkcası pıstoler harıc dıgerlerının hepsınde masterlemem ıcın arkadasların yardımı vardı(minnettarım) ve hakkaten hepsı 3 4 saat ıcerısınde masterlanıyor, ama cm den emın degılım o bıraz daha uzun surecek. bu arada calısan bırı oldugum goz onune alınacak olursa hıc de ole 24 saat onlıne olma gereklılıgı yok her prof da acık bır nokta var bunlar kullanılarak master edılebılıyor. sımdı oyuna baslayalı 6 ay oldu :) kı oyun baslayalı o kadar oldu. 6 ayın 5 ayında bh olarak dolastım ve artık sıkıldıgım ıcın son 2 ahftadır profları masterlıyorum hem sıkıcı hem keyıflı garıp bı durum,prd aradada bı adet entertaıner master var lol onu atlamısım. fs slot acılırsa benım elemanı tekrardan bh yapabılırım dıe dusunuyorum. yada tamamen crafter bır karakter olabılır bolece 2 ci karakterimide dark side icerisinde iyi bir yere oturtabılırım.[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar