Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 gunde 20 master profession?

Sin

Öne çıkan mesajlar

soe forumlarindan alintidir
adam snrm oyundan cikmiyor
lol...

I got it, I finally got it my FS Slot. Likely the fastest anyone ever has considering. My account has been cancelled since the beginning of September when my quarter at school started and I re-activated it on December 8, 2003 the day finals started. I then proceeded to collect 4 holocrons (loot them not buy them or get them for free) and Master 20 Professions in 20 thus earning me my FS Slot.

For all you Jedi hopefuls here are my credentials.
Starting Race: Human
Starting Profession: Medic
Starting Planet: Tatooine
Starting City: Bestine
Other Badges: NONE
Theme Parks Completed: NONE

Professions Mastered (in chronological order)
Marksman
Smuggler
Commando
Medic (holocron 1)
Doctor
Combat Medic
Merchant
Teras Kasi Master (holocron 2)
Dancer
Musician
Entertainer
Image Designer
Brawler
Fencer
Pikeman
Swordsman
Creature Handler
Pistoleer
Scout
Ranger (unlock FS Slot)[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 29 December 2003 10:27 tarihinde demiş ki:
yazik ya..
sizede yazik bu adamada yazik diger butun holo-freaklerede yazik yani..[hline]

Katilmamak elde degil, Bir holo firtinasidir esiyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

low life bile diyemiyorum adama. no life direk. Buğulu 38 numara kirli gözlük camlarının arkasından sokakta gezgen kızlara bakıp tahrik olan, yemek olarak cips ve takodan başka bişey yemeyen evinde 3 monitörü 4 kasası olan, 400pounder zavallı bir USA co-product.
Greatest Accomplishments in life: jerked off under 24 seconds, unlocked FS slot.
Sosyal ağlarda paylaş

heh no life bi bakıma dogru (belkide 1 kisi diildi altta var açıklaması) ama ordaki cogu skillde o kadar zor degil

1 günde master medic marksman ve scout yapılır bence cok rahat

yani 1 gün dedigim 22 saatte (2 saat server down)

hatta 1 kisi bile olmayabilirler
mesela diablo2 ilk çıktıgında ilk 99 level olan barbardı sanırım bunu 3 kisi beraber yapmışlar diye duymuştum

adamlar 8er saatten takılıyolarmış :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gun once pistoler master oldum ertesi gun image designer 1 sonrakı gun de medıc master ve cm ye gectım ondada 3000 olmus ama acıkcası pıstoler harıc dıgerlerının hepsınde masterlemem ıcın arkadasların yardımı vardı(minnettarım) ve hakkaten hepsı 3 4 saat ıcerısınde masterlanıyor, ama cm den emın degılım o bıraz daha uzun surecek. bu arada calısan bırı oldugum goz onune alınacak olursa hıc de ole 24 saat onlıne olma gereklılıgı yok her prof da acık bır nokta var bunlar kullanılarak master edılebılıyor. sımdı oyuna baslayalı 6 ay oldu :) kı oyun baslayalı o kadar oldu. 6 ayın 5 ayında bh olarak dolastım ve artık sıkıldıgım ıcın son 2 ahftadır profları masterlıyorum hem sıkıcı hem keyıflı garıp bı durum,prd aradada bı adet entertaıner master var lol onu atlamısım. fs slot acılırsa benım elemanı tekrardan bh yapabılırım dıe dusunuyorum. yada tamamen crafter bır karakter olabılır bolece 2 ci karakterimide dark side icerisinde iyi bir yere oturtabılırım.[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, simdide combat medic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...