Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşında kız arkadaşa ne almalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harbiden mokunu çıkarmadan güzel şeyler yazarsanız çok yardımcı olursunuz.. Şu sıralar 2 kız var. Herbirine ne alsam diye kafapatlatıyorum zaten biri eskisi ama gene olacakmış havaları var falan filan, Biride okuldan benim tarzda falan geçen gün konuştuk falan ama henüz daha yeni. Hangisine ne alayım düşünüyorum. Bi yardım edin gül fikri hoşuma gitti bu arada.[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Mesaj tarihi:
çeşidinden estetiğinden falan anlamam ama bileğine şöle yeni moda pahalı ve hoş bi bilezik alınabilir aa veya halhal da alınabilir şimdilerde bayanlar arasında çok moda ya[hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 24 December 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ARRRGG YETEEER ![hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Mesaj tarihi:
açıkçası ben pink'ten " o ne isterdi" sorusunun cvbını beklerim bu topicte. sanırım en çok yardım ondan dokunur :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
tahtadan oyma küçük bir sandık içinde her tarafı gül yaprakları ve güzel bir parfüm kokusu içinde yeni yılını tebrik eden bir kart ve yanında sembolik bir hediye (minik bir biblo olabilir)

[Bu mesaj CaRCaRaS tarafından 24 December 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslinda burda bu tarz seylerin sorulmasini sacma bulmama ragmen nezaketten cewapliyim ne isterdim
Beni sanirim en mutlu edecek hediye soyle guzel bir tatil bileti olurdu..
Tabiki iki kisilik sicak bir yere yapilan yemek icmek eglenmek ve denize girmek disinda hicbirsey dahil omayan bir haftalik bir tatil..
Su anda sezon disi oldugu icinde sanirim ucuza gelir...
Ancak boyle bir imkan yoksa
*Yaza hazirlik gunes gozlugu iyi bir marka..
*kolye olabilir yada bir yuzuk her takisinda seni hatirlayabilecegi turden birsey(dikkat et altin falan olmasin)
* cilt temizligine duskunse bu combinasyon seklinde satilan temizlemeler kremi,tonik'i,maskesi olan su guzellik urunleri...
*Suslu bir tipse Makyaj malzemesi
ne biliyim iste binlerce ihtimal war,
En son olarak bogazina duskun bir tipse godiva cukulata bir kutu..:) :) :)
Mesaj tarihi:

Yılbaşında kız arkadaşa bu alınmalıdır arkadaşlar.. Bana alın ameliyat olacam....

[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum

Mesaj tarihi:
evet LotR'dan elven broche 60 mı 80 mi amerikan dolari gibi bir fiyatı var...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Mesaj tarihi:
Nuke kaka yapmış :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Mesaj tarihi:
sen şimdi onu takınca görünmez falanda olursun :lol:[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
pirireis ben ilerde evlenirsem onu evlilik yüzüğüm olarak tasarlamıştım :)[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Mesaj tarihi:
estel
süper bi fikir getirdin aklıma ah[hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
Heheheh.. o da güzel tabii...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Mesaj tarihi:
erkek halimle bayılıyorum da kızlar bayılmaz mı? :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Mesaj tarihi:
yalnız mantıken kızın bunu alması gerekiyo :)
hani hikaye falan...
delikanlı adam takmaz tabii böyle şeyler :-p[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
üff çok alinasi duruyor hakkaten[hline]CsnFrp
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
Mesaj tarihi:
kırmızı don al "şanslı" bir yıl geçirin
Edit: iç çamaşırı yokmuş o zamaaaan.... eeeeee...öööö... kırmızı kaşkol al? hatta alma sen dik(yuh demeyin yapan var)
[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel

[Bu mesaj Borbag tarafından 25 December 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
üzerinde seni seviyorum yazan yastıklar var cok hos türleri var kızlar sever oyle seyleri...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...

[Bu mesaj De-Jeavu tarafından 25 December 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...