Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 İki topic açmiyim dedim iyi ettim demi iki konuyu bi topicde birleştirdim ehehe. Konu 1 Fenerbahçeli Yusuf yasak park nedeniyle aracına ceza yazan trafik polisiyle tartıştığı için gözaltına alındı. Antalya'da 19 Mayıs Caddesi üzerinde otomobilini park eden futbolcumuz, yanındaki arkadaşlarıyla birlikte yasak park nedeniyle aracına ceza yazmak isteyen trafik polisi Coşkun Boran ile tartıştı. Yusuf, trafik polisi Boran'ın durumu merkeze bildirmesi üzerine olay yerine gelen asayiş ekipleri tarafından gözaltına alınarak Yenikapı Polis Merkezi'ne götürüldü. Konu 2 Rüştü dün puyolun geri pasında (büyük ihtima puyol unuttum) topu uzaklaştıramadı topu ceza sahası içinde kaptırdı Jesuli de golü attı. Rijkaard delirdi resmen bu golden sonra bağırdı çağırdı. maç 1-1 bitti.Bu gün ispanyol basını ağzına zıçmıştır rüştü'nün. Ama orda hata geri pası verende.rüştünün fenerde oldugu zamanlardan beri bariz zayıflığı var bu toplara karşı. ama ondan sonra bi kaç kurtarış yaptı puyol la falan sarıldı bu puyol seyircileri falan rüştüyü desteklesin diye kışkırttı.her kurtarışında rüştü alkış aldı[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 rüştünün yediği gol çok sersem bi golmüş hakkaten öle duydum ama görüntüleri görmedim henüz[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ben gördüm harbi çok kötü yemiş =([hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 golü görmedim ama gazetede cordoba gibi yemiş diyordu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 berbat gol ya klasik rüştü hatası da bu formayı bu kadar kolay vermemesi gerek zor aldı zaten[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 yazık oldu, cordoba gıbı sacma sapan hareketler yapmadı. ayagından kacırdı topu.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 iyiki yemiş belki rijkaardla kavga eder fenere geri döner ooh olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: Fistan, 22 December 2003 19:29 tarihinde demiş ki: ondan sonra bi kaç kurtarış yaptı puyol la falan sarıldı bu puyol seyircileri falan rüştüyü desteklesin diye kışkırttı.her kurtarışında rüştü alkış aldı[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? eheh ama her geri pasdada seyircilerin ugultulari dehşetti şahsen ben bile heyecanlaniyodum ueheu.[hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ewt ispanyol gazteleri ağzına zıştı resmen rüştünün, 0 puan falan vermişler ki, o da abartısı yani adamın yediği gol dışında feci kurtarışları var.. bu sırada antrenör maçtan sonra "hata rüştüde deil ona geri pası verende" dedi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 çok kötü gol yemiş harbi ya, o kontrol nedir. rüştü'nün top kontrolu youla'nın top kontorlü kadar kötü en az :D bkz: youla'nın trabzon maçında attığı gol[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 24 December 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 her ne olursa olsun rüştüyü destekliyorum artık bu olayın beşiktaşı gs ı feneri kalmadı çunku adam inat etti ispanyollara iyi görünmek için(Teknik direktör) vitor valdesi oynattı uzun bir dönem biliyorsunuz ki rüştü oynadığı resmi maclarda bu golle birlikte sadece 3 gol yemiş oldu... abi umarım başarılı olur... efsane olur:D[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Rüştü'yü bence bırakmaz Barça.Her kaleci arada öyle gol yer değil mi? :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yok cnm ne bırakması bu şekilde bi golle hangi kaleci bırakılmış :D[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 gs liyem, ama rüstüyü genede destekliyem...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 muahuahuahh ole bi yazmıssın ki ben de rustu celta da n yedigi golden sonra gozaltına alındı die okudum muahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar