Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hakkaten ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Dorsia, 24 December 2003 22:32 tarihinde demiş ki: Nuke hosuma gitmez ya kadin ayarlasalar yani gercek konusmak gerekirse. Karsimda rol yapan birinden ne kadar haz alabilirim ki? Hic![hline]Indian, Indian what did you die for? Indian says, nothing at all. ama taş gibiyse nasıl da alırsın :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 parfüm fln istemem en sewdiim şey giyicek bişilerdir yanı çorap bile olabilir ama giyicek bişi olsun ozaman çok hoşuma gider değer verdiim bi insansa özellikle üstümden çıkarmam yaz kış[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 *sigara içiyosa zippo veya içtiği/içmek istediği sigaradan 1-2 karton. *alkol kullanıyosa yabancı içki. Rakı seviyosa aslansütü diye bi rakı var emin ol o kişiyi mest ediverirsin.yanına bide bolcana lakerda aldınmı süpper olur. -amanın düşüncesi bile şok güzel- *Bilgisayar kullanıyosa; -20-30 tane oyun cdsi alabilirsin ortaya karışık. -ram alabilirsin bu da bilgisayar seven kişiyi mest edecek bişi. -taşınabilir usb flash memory alabilirsin,20-30$ a civarına var sanırım bunlardan *senin hoşuna gidebilecek her çeşit elektronik zırzavattan alabilirsin bide hemen hatırlatayım çoğu erkek hediye olarak giysi alınmasından hoşlaşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Açıkçası kura ise geçiştirmeye bak bence... yani ne bileyim en basitinden bi deodorant vesaire birşey iş görebilir.. Ama yakın bir arkadaşına verebileceğin en iyi hediye en içten olanıdır..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Hay azını öpeyim! Bana şunu alsında başka bişey istemiorum! said: -Legendary-, 24 December 2003 21:57 tarihinde demiş ki: ya bi kızdan alınabilecek en güzel hediye onun sevgisi olabilir daha ne olsun[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ehe napsın kız kuradan cikti diye çocukla çikmaya mi baslasin :) deodorant iyidir ya geçistir iste kasma o kadar[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Qui, 24 December 2003 23:18 tarihinde demiş ki: Hay azını öpeyim! Bana şunu alsında başka bişey istemiorum! said: -Legendary-, 24 December 2003 21:57 tarihinde demiş ki: ya bi kızdan alınabilecek en güzel hediye onun sevgisi olabilir daha ne olsun[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Al bendende o kadar be Qui harbi baba demiş yanlız :) bir şeyi mertce versin; yüreğiyle beraber sevgisini...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 siz mevzuyu biraz yanlis anlamissiniz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: NuKe, 24 December 2003 22:16 tarihinde demiş ki: kız arkı yoksa sen sevgilisi ol bi gece kimse buna yorum yapmamış, hayret.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Surf... Tabii ki yer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hadi şokoleti yemeye gidelim o zaman[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ben olsam boxer isterim. ama guzel desenli olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 slip donlar daha gusel ahha[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Kendisi gelsin yeter :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 sevgilimse hediye aldırmam.yılbaşı manyaklığına onuda alet edemem. ki etmicem. ama arkadaşımsa ufak bi anahtarlık,bere gibi şeyler olabilir[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Dorsia, 24 December 2003 19:47 tarihinde demiş ki: Walla ben ufak bir opucukten baska birsey beklemem. (dogum gunum olursa isteklerim artar elbet, cunku ben dogumgunlerinde 500 milyonluk hediyeler getirip harcligimin sinirlarini zorlayan bir insanim hehe) haliyle istekler de artiyor[hline]Indian, Indian what did you die for? Indian says, nothing at all. hocam benim kız bana swatch saat almıştı :)[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bu arada konuyla ilgili olarak Kendine seksi bişiler alsın ve odama gelsin yeter :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: deniss, 24 December 2003 19:56 tarihinde demiş ki: süt alsam olurmu acaba.. boyu çok kısada:P peti danone al Silthanas abi hakkat ne ayısınız bu arada kol saati güzel fikir ayrıca gömlek vs olabilir senin beğendiğin birşeyler sonuçta oda beğenecektir..ben hiç bi hediyeye kötü demem yane [hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 25 December 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Erkekler tek sınıf bır fabrıkasyon bebek mıkı? Bır sınıfta bızım yanıtlarımıza gore bır hedıye alıcaksın Bırıncısı bu fıkır oldukca sacma... Ikıncısı egerkı o erkek dostunu tanımıyorsan nelerden hoslandıgını bılmıyorsan burda bızım sorup fıkır edınmen bırıncısınden cok daha sacma... Ama bana alıcaksa kendı yaptıgı ve emek verdıgı bırsey olabılır...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OhtarNall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bi sıcak, içten "seni seviyorum" yeter.[hline]...:::All of the things i have lost; I miss my mind the most:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: arcane, 25 December 2003 13:30 tarihinde demiş ki: Surf... Tabii ki yer! Sohoda buluşun daha iyi[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 meselenin erkek olm akla çok bi alakası yok. ne istediği ile nasıl bir kişilik olduğu ile alakası var. ben mesela: bartolini mkII humcanceling jazz manyetik, lindy fralin handwound humbucker yetmedi cort a-5 olmadı b-5 bass efendim ne biliyim frank frazettanın bi reprodüksiyon posteri veyaaa miroslav vitousun son albümü veyaa sevdiim bi çizerin özel bi çizgiromanı felan... olabilir.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bana Gımlının yenı collecoter's edition oyuncagından alsın. Yok yok gerek yok ona ne bıleyım bulur o bısyeler.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 horace sana bunu alan bi sevgilin var mı oldumu yada! walla ben ince tahta üstüne basılmış odamı dekorlamak için kullanicam fotolar istiyorum şu anda bi tane var geçen yılbaşından bi tane daha istiorum! yada kitano'nun "the dolls"unun DVDsini, olmadi Radioheadin son albumu fln..[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar