karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Zhazauhuzah bu ayşe hatun bilmemne süpermiş koptum... çeksene elini...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 loool bunları okurken, arkada yatakta abim yatıyodu bastım kahkayı tutamadım kendimi, uyandı noluyoz diye eheh. ben de saygı duydum bu ayne hatununa.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bulan yokmu yahu...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Muhauhauah kırıcanmı belimi daha süper zagada çıktı bide ahauh bukadarmı düştü ya müzik piyasası :D[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Biz neden Leningrad gibi bir jazz grubu çıkartamyoruz mesela?[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 kırcanmı belimi ayı çek elini ye bir naneye 2 bide metale 'gürültü dinlionuz siz bangır bangır it herifler' derler gelde ölüdrme.... o zamanda satanist oluoz ama neyse...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ayşe Hatun Önal yıktı geçirdi zaten hepimizi. Abidik gubidikde bi şarkı yapmış. Ayy..[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 alırım senden soraa tüm yetkimi ben de bunun remixi var[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ya ne uğraşıyosunuz ajdar gibi gereksiz kişilerle ya bırak remix i falan ne gerek var[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ajdar gibi? adam yıldız ya.cıkmadıgı program kalmadı.herkes sokakta gorunce onu imza istio bide makine mohandisi adam harcanıo buralarda.yakında nane nin ingizlice versiyonunu yapar avrupayada açılır[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Barış manço nane limon kabuğu bir tutam zencefil ama hah ha ha ha ha diye şarkı yaptığında ya da Domates biber patlıcaan diye şarkı yaptığında neden tepki göstermedi bu zihniyet sorarım! Ajdar'ın yükselişi engellenemez.. The Rise of Master or Machines :P[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 lol ya dusunsene bole bı adamın senın patronun oldugunu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Harbi ayşe hatun un kırıcanmı belimi süfer ama ya nane haltetmiş nanenin b.ku çıktı artık biraz[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bu adamın kasadını almak ıstıyorum kesın cıkarmalı[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 viiilleee vile le le ebruliyeee viiiilleeelee vi lele ebruliye :D bune ya adam bider burda dünya starı duruyor dedi ben direk dumur mod on a geçtim Yarılıyorum ama nası bi görseniz sizde ayeyhau[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ayşe hatun önalın şarkısını upload eden var mı dinleyemedim ya[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yaw bn çok şanssızım ikisini de dinleyemedim böhühü :( bu yüzden böle mutsuzum di mi ben çok şey kaçırmşıım[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: theKingpin, 29 December 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Güzellik şarkı söylemek ile ters orantılı sanırım :) valla bence iğrenç bir tipi var kadının tuğba özay , ayşe hatun önal falan nasıl manken olmuş bilmiyorum artık. bu arada ajdar ın kulvarında rakipleri artıyo bakıyorumda ayşe hatun önal la kıyasıya yarışcaklar o talk show senin dieri benim kim daha şaklaban olcak ..[hline]Grandmaster Hamburger Bu akşam müziğin dibine vuruyos ohh ne varsa dinlicem nargilemide içmişim rahatlamışım , karnımda tok ,aşka gelem acucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 mauhe ilk sayfadaymış upload sitesi.. çok kral şarkıymış[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar