Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starfall a bi çözüm bulunnn!!

_HannibaL_

Öne çıkan mesajlar

frozen throne da starfall un binalara verdiği damage çok azalmış ama 45 saniye olmuş. Arkadaşlarala cafe de oynarken adam gizlice base ime giriyo. kendisi NE olur. 3 MG 10 dryad ve geri kalanada huntress basıp ordusuyla dalıyo base ime. bende base mi kurtarmak için geri dönünce starfall yapıyo. herosunu öldüremiyorum çünki etrafında bi sürü huntress oluyo. bi yardım edin de bu işe bi çare bulalım. bide ben human oluyom sağlam bi taktik yazarsanız sevinirim. taktik oyuna göre değişir demeyin de yazın bitane
teşekkürler..........[hline]At Last I Shall Have Revenge
Sosyal ağlarda paylaş

Humansın demek ha hmm....
Mountain king skill olan thounder bolt at annda keıslır starfall.
Ha dıyasan o kadar bıle yaklasamıyorum -kı yaklasırsın ussunu harıtanın yarısına yaymamıssan- anladıgım kadarıyla arkadas aıra karsı bıraz zayıf kalıyor bas grphonrıderı sal adama. ama Gryphon basıtıgnı bellı etme yoksa oda cıkarır 4 tane hıppo temızler senınkılerı.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Stormboltu denemek zorundasın.
Humanlarla oynamak zor(denedim oradan biliyorum).Fakat en iyi menzilli üniteler onlarda.Bundan dolayı rifleman veya mortar teamden birini kullan ordunda(yani mass rifleman veya mass mortar).Önden 4-5 tane footman arkalarında bir sürü mortar işini görür...Eğer adam iyi micro yapıyorsa daha fazla footmen üretip koruyacaksın menzillileri[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

walla çok sağolun ama
*su hıpolar magic damage almıyomu?
*silent büyüsü varya dark ranger in o kendi ünitelerimide etkiliyomu?
*bide ben alakasız bi yerde adam öldürüyom ama herom level atlıyo. yani hero baska biyerdeyken level atlıyo nasıl oluyo bu?
sorularımı yanıtlarsanız sevindirik olurum :-))[hline]Now my blind eyes see what others cannnot!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_HannibaL_, 30 November 2003 02:53 tarihinde demiş ki:
*bide ben alakasız bi yerde adam öldürüyom ama herom level atlıyo. yani hero baska biyerdeyken level atlıyo nasıl oluyo bu?

Frozen throne ile gelen bir özellik, harass ve rakibin ussune ani baskınları (ozellikle hava uniteleriyle) daha popüler hale getirmek için yapıldı. İlk haliyle çok sacmaydı zaten, böyle çok çok daha iyi.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle

Don't look for trouble, it'll come to you
Sosyal ağlarda paylaş

Tam oyle degıl sanırm bellı bır alan dahılınde gıne ama busefer exp menzılı ok daha yuksek.
soyle bırseyde varkı
1. oyunun basında herosuz creep kasar
2. bellı bır uzaklıkgın otesınde olen yaratıklar daha az exp verıyor (bundan tam emın degılım am adenıyorum :) )[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
adam Unarmored ordu basiyor yani bu adama karsi piercing dmg veren birinler basacaksin. ilk hero Archmage ater elemental kas cunku dyreadlara dmg veremezsin blizzard ile. daha sonra 4-5 footman gerisi rifleman bas. 2. caga gectigin zaman ise cuce al. zaten storm bolt hero focusla ortada starfall filan kalmaz oyunun en gereksiz herosudur kendisi zaten. Gryphon bas 4-5 tane rifleman +elemental + MK biraz da mortar team bas onunde night elf ordusu duramaz [RoC icin soyluyorum] Zaten karsindakide pek bilmedigi belli oyunu normalde 3 tane Giant basiyor NE ler fakat eger dedigin ordu varsa karsinda dedigim gibi rifleman

[Bu mesaj Spectacular tarafından 14 December 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...