Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 cemiyette pişiyoruz cemiyette dangiri dongiri dank ilk duyduğumda cen ve kerdem söylüyorlar sandım şarkıyı.. hatta şu kırmızı tşörtlü adam, dönme esnasında kafasını sallıyor ya, orda tam bu adamı (cenk midir erdem midir ona) benzettim. Athena ile yarıştırıyor magazin basını.. bence çok iddiali bir şarkı değil ama eğlenceli..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Dediğin gibi, geyik olmuş ama güzel geldi bana. Ney felan da giriyo bi ara hoş bi melodi tutturmuşlar ama Flört ismiyle nereye kadar :)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 zorlama olmuş,biraz athena tarzı araya klasik türk enstrumanları koklatmışlar... yok hoşuma gitmedi...[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ewt dinledim çok çok geyik bi parça beş para etmez ayrıca bence[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: Natural_Jedi, 09 December 2003 16:05 tarihinde demiş ki: ewt dinledim çok çok geyik bi parça beş para etmez ayrıca +1[hline]Kenderler bu dünyanın gerçek masumları. Bizlere zamanımızın ve enerjimizin büyük bir kısmını, aslında hiç de önemli olmayan işler için harcadığımızı hatırlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 klibi seyretmedim ama parça geyik bir parça öyl çok da ciddiye alınmadan dinklenilmesi gereknlerden ama bence hoş bir parça[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 klibi seyrettim abi harbiden geyik yani sözler falan komiğime gitti ama bu grubu bu parçasıyla athenayla yarıştırmak karşılaştırmak saçmalık yahu. athenaya hakaret falan derim ben bu olaya...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 +1 cre... anlamsız bi şarkı athena anlamlıdır :)[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Demise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 elemanLara acıyorum...KomikLer..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 hah lafı ağızımdan aldın be dela bende diyorum bu herifler hiç yabancı değil diye...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Abi bu ya üçüncü ya dördüncü albümleri iki tane Kim Bunlar? diye hatta oprestij müzikten fasln çıkmışlardı düşünün yani,sonra flört oldular 2 sene önce grup yokluğundan Kral Tv ödüllerine aday gösterildiler hem de klipleri hiç kral tvde yayınlanmadan şimdi de yeni albüm çıkarmışlar,harbi güzel şarkı olmuş,oturup dinleyecen ciddiye almadıan[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 klibi seyretmedim ama parça geyik bir parça öyl çok da ciddiye alınmadan dinklenilmesi gereknlerden ama bence hoş bir parça[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 klibi seyrettim abi harbiden geyik yani sözler falan komiğime gitti ama bu grubu bu parçasıyla athenayla yarıştırmak karşılaştırmak saçmalık yahu. athenaya hakaret falan derim ben bu olaya...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 +1 cre... anlamsız bi şarkı athena anlamlıdır :)[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 elemanLara acıyorum...KomikLer..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 hah lafı ağızımdan aldın be dela bende diyorum bu herifler hiç yabancı değil diye...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Abi bu ya üçüncü ya dördüncü albümleri iki tane Kim Bunlar? diye hatta oprestij müzikten fasln çıkmışlardı düşünün yani,sonra flört oldular 2 sene önce grup yokluğundan Kral Tv ödüllerine aday gösterildiler hem de klipleri hiç kral tvde yayınlanmadan şimdi de yeni albüm çıkarmışlar,harbi güzel şarkı olmuş,oturup dinleyecen ciddiye almadıan[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar