Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Pod-Will You Pod-Youth of the nation Black Eyed Peas-Shut up.. Mmm Tavsiye edebilecekleriniZ? aa Dur Rammstein ve Paparoachı unuttum :P Var mı tavsiyler?? Yazın bakalım,farketmez..(MTV de çıkanlardanda olur..)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 opeth-demon of the fall un konser kaydını çek izle süper:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım"
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tool'lar güzeldir, stop motionlardır[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 guns and roses ın klipleri güzeldir[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Natural Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 KoRn-got the life[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Prodigy - Smack My Bitch Up çok mu baydı artık bu da =) Gitar falan çalıyorsan Joe Satriani, Yngwie Malmsteen'in falan konser kayıtlarını çekebilirsin.[hline]Some people are born with tragedy in their blood. UIN: 2060306
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Within Temptation - Mother Earth klibin çok özelliği yok aslında, ama şarkıya çok uyuyor.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
hella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tool klipleri fecidir.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 stratovarius - speed of light (live) versiyonu çek memnun kalırsın.[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
AMO Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Rammstein :Sonne bı de metallica:one[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 dream theater- change of seasons live...[hline]Tanrılar kurban istiyor!
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 klip olmasi sart mi? sahsen canli goruntuleri tercih ediyorum mesela incubus - the warmth parcasinin morning view sessionslarindaki videosu ornek olabilir kazaada falan bolca vardi ya da benim gibi hayvansan konser divxlerini cekebilirsin[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 rammstein - rammstein(live) adam kendini yakıyo heh geyik klip bide bulursan metallica - battery(live) çok gaz :)
Rott Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Prodigy - Smack my bitch up[hline] Massive ownz the world
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 G3 ü indir. Bende vai,satriani ve johnson ın olduğu var. Güzel. 700mb bişey. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 hoobastank - remember me lit - miserable tool - schism nine inc nails - closer bad religion - broken
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 hande yener - balon (klip) latif doğan - küstüm (klip) :p bunlar ciddi; metallica - hero of the day metallica - one radiohead - paranoid android staind - for you staind - outside[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Children Of Bodom - Everytime i die sevdim baya ben[hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: hella, 26 December 2003 23:50 tarihinde demiş ki: tool klipleri fecidir.[hline]G-power a.k.a gehena werewolfuin katılmamak elde deil ankarada olan herkese cd ye çekip verebilirim =)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.Playlist
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Linkin park -Numb Acıklı bır hıkayeye benzıyor :) Kızın yüzü hiç gülmüyor yaw neden :) Ama nedense o Linkin Park da Dopac bi japon mu artık japona benzer mı bır herıf var arka planda ne calıyorsa cıkartamadım komedi ya :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Linkin Park- Numb ----------indi Tool nasıl bir şey?nedir?Tarzı nasıldır? :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak...
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 bazıları kabul etmio ama yaptıkları müzik köküne kadar progressive rocktır =) dinlediim en kral progressive rock grubudur. her gece yatmadan önce mutlaka Ænima albümünü dinlerim =) prying open my third eye =)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Öne çıkan mesajlar