eddy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Hoca kimyadan dönem ödevi olarak Lise 2 müfredatı istediğiniz konu dedi.Sizce en kolay hangi konuyu bulabilirim.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bende kimyadan aldım gazlar konusunu düşünüyorum.. (en iyi anladıgım konu da.. :))[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bizim okul müfredat dışında her bir boku yapıyor. O yüzden geçen sene Madame / Pierre Curie'lerin yaşam hikayelerini almıştım. Ödevi yaparken zevk aldığımı da ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Kimyasal Tepkimeleri dene[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 lise sonda yaglar konusunu almıstım.ozel ders aldıgım hoca bir kitap vermisti.kitapta yaglarla ilgili bolumun ozetini yazmıs yuksek not almıstım. birinden bir sekilde bir kitap bul c/p yap:D[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: coronius, 29 December 2003 20:01 tarihinde demiş ki: lise sonda yaglar konusunu almıstım.ozel ders aldıgım hoca bir kitap vermisti.kitapta yaglarla ilgili bolumun ozetini yazmıs yuksek not almıstım. birinden bir sekilde bir kitap bul c/p yap:D[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. hehee zekice :lol:[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar