ScooT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 önceLikLe Herkeze Merhabalar Diliyorum. ProfosyoneL KişiLerin Çalışmaları Sonucu Biz Playerlerin Oynamasına Sunulmu$ oLan Dragon's Tail Servere Tek kelimeyLe Harika. Sphere ServerLerde Oynamı$tım Daha Once, Sonra Dark Venue Ve Daha Sonra Dragon's Tail. Bakiyorumda GerçekTen i$ini Bukadar Ciddiye Alip Çalişan kişiLer Tarafından Hizmete SunuLmu$ Bi Server. Sphere ServerLere Donuyorum ve Bakıyorum GercekTen Runuo Yanında Cok BasiT Kalan Teferruats1z Bi Server Bug Yuvasıda Diyebiliriz. Osi Tadında Diyebilirim. Baş Coder'i Hg Dende Tanıyacagınızı Sanıyorum Sayın Dozer. Elini attıgı Yeri Gercekten Adam Ediyor Ve Saglam Yapıyor. Siteden AccounT Açtirma AktifLeşmişTir. Girip Oynamasanız Bile Bakmanızı isTiyorum Ve EleştiriLerinizi Ne yapıLmasını Gerektigini www.Exphedia.Com Formlarina Yazarsanız Cok Daha iYi oLacagına inanıyorum. Herkeze Kolay Gelsin SaygıLar...[hline]¿?
jonq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Default RUNUO serverindan ( getirdiklerinden ) baska farki ne ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Pikapika Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mevcut benzer bir thread var tekrar tekrar açılmasın aynı konu. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=50439
cezad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yanliz dikkatinizi cekerim acc actirma yani alımı degil[hline]İmMaLoN İf
Aserehe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Yalnız dikkat ederseniz adamın stafftan olduğu ne kadar da belli. Acc yi yeni açmış. Ayrıca şimdiye kadar bir server da oynamaya başlayanlardan birisinin ortada hiçbir konu yokken direk olarak bir server hakkında sürekli olarak olumlu şeyler soylemesi de görülmemiş bir şeydir. :)
Pikapika Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Aserehe, 29 December 2003 13:13 tarihinde demiş ki: Yalnız dikkat ederseniz adamın stafftan olduğu ne kadar da belli. Acc yi yeni açmış. Ayrıca şimdiye kadar bir server da oynamaya başlayanlardan birisinin ortada hiçbir konu yokken direk olarak bir server hakkında sürekli olarak olumlu şeyler soylemesi de görülmemiş bir şeydir. :) Stafftan olan benim ama benimde ilk aklıma gelen aynı şey oldu :) hemen payladım bakalım çıkar kokusu. Başlık süper zaten exphedia değil de run uo tabanlı hede hödö :D [Bu mesaj Pikapika tarafından 29 December 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Dozer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Arkadaş her kimse staffla ilgisi yoktur. Bizim staff arkadaşlarımız buradan bir şey duyurmak isterlerse ilgili başlığın altına devam ederler. Shardla ilgili gereken açıklamalar kendi forumlarımızda yazyor. Buraya sadece gerken açıklamalar yapılıyor. Diğer açıklamalar ise kendi forumlarımızda mevcut. Forumdan kayıt olurken aynı anda oyuna da kayıt olabilirsiniz. Girin gorun...[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin || Developer || Old Man || Good Guy
Öne çıkan mesajlar