Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi oyunlari almali?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana su sira piyasada olan yeni cikmis,oynamis oldugunuz ve cok sevdiginiz birkac oyun onerebilir misiniz?[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
keşke tür söyleseydin yahu..

ben çoğunu oynamadım ama yeni çıkan popüler ve iyi oyunlar şunlar olsa gerek (duyduklarımdan ve okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum)

nfs: underground
pro evoluation soccer 3 (aka pes3)
prince of persia: sands of time
civilization III: conquest (expansion)
broken sword III (adventure, serinin devamı)
knights of the old republic (starwars rpg)[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 December 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kendi yazdıklarımı oynamadım ama XII'yi oynadım yorum yapayım.

çizgi roman düşüncesinde yapılmış bir FPS, yani grafikler ve olaylar falan çizgi roman gibi hep. düşünce olarak harika ama kontrol ve oyun olarak pek beğenmedim ne yazik ki.

çizgi roman fanatiklerinin kaçırmaması lazım bence ama. çizgi romanlarla hiç ilgim yok benim. belki ilgisi olanlar sevebilir, ya da tam tersine hiç sevmeyebilir. o yüzden daha fazla yorum yapmayayım, biri çıkıp hop ne diyosun sen XII hakkında demesin sonra. ;)[hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
XII ne yeni mi cıktı en son XIII'ü cıkmıstı XII eski oyun herhalde, bu arada kesin beyond good & evil[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
hmm evet XIII'müş, ben yukarda XII görünce direk doğrudur diye şettirmedim.

official site[hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 December 2003 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tür belirtmedim cunku hemen hemen hepsini oynuyorum :)[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Starcraft
Warcraft 1-3,FT
Red Alert 2
Ultima Online
Monkey Island 1-2-3
Baldur's Gate 1, TotSC,2, bi de 2 nin exp
Fallout Tümü
Worms 1-2-3-4-5-6-7-8-9 (lol eğlendim)
Heroes of Might and Magic 2-3
Might and Magic 6-7-8
sanitarium
bu oyunlardan herhangi bir 2 üç dört beş tanesini oynamadıysan al bul oyna[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau

[Bu mesaj karpuz tarafından 27 December 2003 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fallout haric tumunu oynadim ama...fall'da cok eskidi be?zevkli olur mu simdi oynasam?Herkes cok ovuyo ama..[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
fallout'ın yaşı yoktur, ben her sene bir iki kere bitiririm ikisini de eheh.

OYNA![hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 27 December 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fallout'un son oyunu yaşlanmaz diyen arkadaşın daha çok realtime oyunlardan hoşlandığını anladım . Fallout'u bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasına sokan Fallout 1 'dir , ve bence bugüne kadar ki en iyi Rpg'lerden olan Fallout 2 'dir . Yani Fallout Brotherhood O.S bugün Fallout'u hiç bir yere getirmemiş aksine fanlarını üzerek geri götürmüştür . Son aldığımız haberlere göre Fallout3 malesef 3Boyutlu olacak umarım 3d'e güzel bir şekilde yansır oyun .
Mesaj tarihi:
nfs underground
call of duty
half life 2
fifa 04
nba 04
doom 3 gelcek
comandos 3 gelcek yada geldi emin deilim

nfs yle call of duty yi kesin al süper ikiside call of duty battlefield dan daha iyi[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Mesaj tarihi:
said:
Deathblade, 28 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki:
Fallout'un son oyunu yaşlanmaz diyen arkadaşın daha çok realtime oyunlardan hoşlandığını anladım . Fallout'u bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasına sokan Fallout 1 'dir , ve bence bugüne kadar ki en iyi Rpg'lerden olan Fallout 2 'dir . Yani Fallout Brotherhood O.S bugün Fallout'u hiç bir yere getirmemiş aksine fanlarını üzerek geri götürmüştür . Son aldığımız haberlere göre Fallout3 malesef 3Boyutlu olacak umarım 3d'e güzel bir şekilde yansır oyun .

Fallout BOS'tan bahseden kim ki? Şahsen hiç sevmem.[hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 27 December 2003 10:37 tarihinde demiş ki:
fallout haric tumunu oynadim ama...fall'da cok eskidi be?zevkli olur mu simdi oynasam?Herkes cok ovuyo ama..

kesinlikle oynanası otundur, evet 6 yaşında galiba oyun ama değer
önce 1 sonra2 yap tam olsun, taktiks lazım diil
ben hastasıydım oyunun hatta bg2den daha iyi bile diyebilirim
dene en azından
abi text base olsun gene alırım fallout 3ü
1.sini 12 2.yi 14 defa bitirdim, ÖSS bitsin 15e tamamlıyacam 2sini de[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel

[Bu mesaj Borbag tarafından 29 December 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Borbag, 29 December 2003 12:16 tarihinde demiş ki:
1.sini 12 2.yi 14 defa bitirdim, ÖSS bitsin 15e tamamlıyacam 2sini de[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel

aha adamım ;)[hline]Pretty women make us buy beer,
[Al Bundy]
  • Yeni Oluştur...