MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bana su sira piyasada olan yeni cikmis,oynamis oldugunuz ve cok sevdiginiz birkac oyun onerebilir misiniz?[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 keşke tür söyleseydin yahu.. ben çoğunu oynamadım ama yeni çıkan popüler ve iyi oyunlar şunlar olsa gerek (duyduklarımdan ve okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum) nfs: underground pro evoluation soccer 3 (aka pes3) prince of persia: sands of time civilization III: conquest (expansion) broken sword III (adventure, serinin devamı) knights of the old republic (starwars rpg)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 26 December 2003 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 SW Knights Of The Old Republic RPG/FPS Runaway Adventure Need For Speed Underground Racing Freelancer Space Simulation XII FPS[hline]This Cat Scratches Free.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kendi yazdıklarımı oynamadım ama XII'yi oynadım yorum yapayım. çizgi roman düşüncesinde yapılmış bir FPS, yani grafikler ve olaylar falan çizgi roman gibi hep. düşünce olarak harika ama kontrol ve oyun olarak pek beğenmedim ne yazik ki. çizgi roman fanatiklerinin kaçırmaması lazım bence ama. çizgi romanlarla hiç ilgim yok benim. belki ilgisi olanlar sevebilir, ya da tam tersine hiç sevmeyebilir. o yüzden daha fazla yorum yapmayayım, biri çıkıp hop ne diyosun sen XII hakkında demesin sonra. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Beyond Good & Evil[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 XII ne yeni mi cıktı en son XIII'ü cıkmıstı XII eski oyun herhalde, bu arada kesin beyond good & evil[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 KOTOR ve FPS hmm ilginç[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 hmm evet XIII'müş, ben yukarda XII görünce direk doğrudur diye şettirmedim. official site[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 26 December 2003 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Silent Hiill 3 Deus Ex : Invisible War Worms 3d (dolayısa eğlence)[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Deus Ex,Silent Hill 3,Jagged Allience 2 Gold :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tür belirtmedim cunku hemen hemen hepsini oynuyorum :)[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Starcraft Warcraft 1-3,FT Red Alert 2 Ultima Online Monkey Island 1-2-3 Baldur's Gate 1, TotSC,2, bi de 2 nin exp Fallout Tümü Worms 1-2-3-4-5-6-7-8-9 (lol eğlendim) Heroes of Might and Magic 2-3 Might and Magic 6-7-8 sanitarium bu oyunlardan herhangi bir 2 üç dört beş tanesini oynamadıysan al bul oyna[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau [Bu mesaj karpuz tarafından 27 December 2003 10:23 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 fallout haric tumunu oynadim ama...fall'da cok eskidi be?zevkli olur mu simdi oynasam?Herkes cok ovuyo ama..[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ilk iki oyunu bilemem ama son oyun kesinlikle baymaz[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 rpg/rts seversen spellforce aldım guzel oyun ama pc nin guzel olması gerekiyo
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 fallout'ın yaşı yoktur, ben her sene bir iki kere bitiririm ikisini de eheh. OYNA![hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 27 December 2003 13:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Fallout'un son oyunu yaşlanmaz diyen arkadaşın daha çok realtime oyunlardan hoşlandığını anladım . Fallout'u bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasına sokan Fallout 1 'dir , ve bence bugüne kadar ki en iyi Rpg'lerden olan Fallout 2 'dir . Yani Fallout Brotherhood O.S bugün Fallout'u hiç bir yere getirmemiş aksine fanlarını üzerek geri götürmüştür . Son aldığımız haberlere göre Fallout3 malesef 3Boyutlu olacak umarım 3d'e güzel bir şekilde yansır oyun .
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 nfs underground call of duty half life 2 fifa 04 nba 04 doom 3 gelcek comandos 3 gelcek yada geldi emin deilim nfs yle call of duty yi kesin al süper ikiside call of duty battlefield dan daha iyi[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Deathblade, 28 December 2003 20:46 tarihinde demiş ki: Fallout'un son oyunu yaşlanmaz diyen arkadaşın daha çok realtime oyunlardan hoşlandığını anladım . Fallout'u bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasına sokan Fallout 1 'dir , ve bence bugüne kadar ki en iyi Rpg'lerden olan Fallout 2 'dir . Yani Fallout Brotherhood O.S bugün Fallout'u hiç bir yere getirmemiş aksine fanlarını üzerek geri götürmüştür . Son aldığımız haberlere göre Fallout3 malesef 3Boyutlu olacak umarım 3d'e güzel bir şekilde yansır oyun . Fallout BOS'tan bahseden kim ki? Şahsen hiç sevmem.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: MeSh, 27 December 2003 10:37 tarihinde demiş ki: fallout haric tumunu oynadim ama...fall'da cok eskidi be?zevkli olur mu simdi oynasam?Herkes cok ovuyo ama.. kesinlikle oynanası otundur, evet 6 yaşında galiba oyun ama değer önce 1 sonra2 yap tam olsun, taktiks lazım diil ben hastasıydım oyunun hatta bg2den daha iyi bile diyebilirim dene en azından abi text base olsun gene alırım fallout 3ü 1.sini 12 2.yi 14 defa bitirdim, ÖSS bitsin 15e tamamlıyacam 2sini de[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel [Bu mesaj Borbag tarafından 29 December 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: Borbag, 29 December 2003 12:16 tarihinde demiş ki: 1.sini 12 2.yi 14 defa bitirdim, ÖSS bitsin 15e tamamlıyacam 2sini de[hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel aha adamım ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Öne çıkan mesajlar