wraog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bilgisayarın açılışında bunları söylüyor.Anlamı nedir?Ne yapmak gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 benim işlemci fanı durduğunda yazıyordu, aman dikkat et. kitlenme, reset atma gibi sorunlar oluyorsa fazla kullanmamak gerekiyor. eğer kendin onarabilirsen onarmalısın, onaramıyorsan da bir bilene götürmelisin. tabii belki de küçük bir sorundur. ama ben kendimden biliyorum ciddi de olabilir. aklında bulunsun.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Kilitlenme veya reset atma gibi bir olay yok.Eskisi gibi calisiyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 xp mi kullanıyorsun?[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 XP professional kullanıyorum. Her açılışta demiyor.Ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 biri senin bilgisayarına girmiş,dalga geçiyo herhal :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bende fan durduğunda yazıyordu, bence sen bir kasayı aç bak, fan düzgün dönüyor mu bilgisayar çalışırken. neyse, o yazı -bildiğim kadarıyla- anakart'ın bir parçanın yanlış çalıştığına ya da çalışmadığına dair uyarısı. ama sorun yoktur belki de.. neyse. emin değilim ama kafa karıştırmayayım.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Gabe_Logan, 27 December 2003 23:39 tarihinde demiş ki: biri senin bilgisayarına girmiş,dalga geçiyo herhal :-P güzel moral veriyon :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar