Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Eskiden cd lerimi cd to cd olarak kopyalıyordum. Yanma riski yada çizik yüzeyleri bekleme riski artıyordu. Artık image olarak cd writerdan hdd ye atmasını bekliyorum. Cd image yapma olayını fazla kurcalamadım nero programımda. Cd yazarken wizard ın kendi kendisine cd writer a kopyalanacak cd nin konması kendi kendisine image ını çıkarması ve ondan sonra boş cd istemesine izin veriyorum. Peki bu çıkardığı image dosyasını ben programı kapattıktan sonra siliyormu ? Yoksa temp dosyalarının birinde kalıyormu. Hdd yi biraz araştırdım bişi bulamadım. Birde bir cd yi nası image cd yaparız ? (nero kullanarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 normalda siler. silmemesini istiyorsan ilk önce image olarak hdd'ye atıp, sonra kendin yazman lazım. ya da belki ayarlarda vardır silmemesini sağlayan bir şeyler.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 sanırım nero kullanarak cd'den image yapılmıyor, ben bulamadım yani, ama sallıyorum.. belki vardır. [Bu mesaj Mirage tarafından 27 December 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Image çıkarma olması lazm. Bi de o kendi aldığı image dosyasını silmeme olayının olması lazm. Ayarlarda vardı galiba. [Bu mesaj Catscratch tarafından 27 December 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Nero da ımage basittir. Perfonmans modunu kaldır. zaten ımage ı balgelerıme atıyor. Image ı nereye atıcagını sectıgın menunun altındakı ımage yazdırılıktan sonra ımagelerı sıl seceneğini kaldırırsan çözersin.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Nero yla image yapma extras in altinda save track ten oluo orda dosya uzantisini img ya da iso olarak secebiliosun ama iso yapinca bende sorun cikio dosyalar eksik kalio bi daa kopyaliamiorum fln o yuzden img yapmak daa garanti ama tabi bu sorun bnm neroda da olabilir cd yaptiin image in kalmasiysa copy olayinda ustteki tablarda image var ordaki check i kaldirinca img saved olarak kalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Recorder->Choose Recoder dialog kutusundan "Image Recorder" ı seçtikten sonra herhangi bi yazma işlemi yaptığında cd ye değil hdd de senin seçtiğin image dosyasına yazılır. (Yazmak gerektiğinde senden dosya ismi falan soruo) Yani bi cd nin imageini almak için önce Image Recorderı seçersin sonra cd-copy yaparsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar