sLog Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 bu bölüm açıldıından beri okuorum sizin tartışmalarınızı... Nukem bi kerede zeytinyağı görevi görme abi... nese konuya gelirsek bence en iyi değil en iyiler war... Pele,Hagi,Zidane,Vieri vs. vs...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Mephisto_, 12 Mart 2003 23:44 tarihinde demiş ki: ilhan'ın uefa kupasında yediği ceza ve sebebini yaza bilir mi buraya biri unuttum[dalga manasında değil ama galiba pis bişi hatırlıyorum] nouma'nın leeds'li miydi ? birine sağlam bir tokadı veya yumruğu vardı yapmıyor demeyin, yapıyorlar çünkü[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me ilhanla alavesli birbirlerine diklenmislerdi itismislerdi. yumruk tekme bisi yoktu yani nouma yapmıyor diyen olmus mu? ki o yapılan bile bir tartısmanın sonucu olmustu. hagi gibi oyunun ortasında gömmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 " Bjk Gs gibi 1000 kupa alıcağına tarihte yaptığı gibi şerefli şanlı tarihiyle 10 kupa alsın yeter bana. " euhe "en büyük takım bir senede olmak kolay mı ? daha ne şampiyonluğunuz belli ne bir kupa kazanmışınız, "en büyükte en büyük" En büyük ne kuopa kazanmakla nede avrupğaya isim yazdırmakla olunur. ÖYle olsaydı zaten Gs şu an en küçük değil en büyük olurdu. En büyük nası olunur biliyomusun açarsın tarih ktiabvını bakarsın söke söke,şereflice,şanlı bi tarihle kazandıysan. öyle olunur en büyük en büyük değilde büyük olunur büyük. Şaibe yaparak 1515515 tane kupa kazan istersen. " zauhau[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Stecanela Washington[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: Nukem_Verite, 13 Mart 2003 14:37 tarihinde demiş ki: zuahahah washington dedi adam ya En İyi Futbolcu demiş başlıkta adam. Washington dicem tabi. Altın kalp washi karıncayı bile incitmez.. :P[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 En iyi kaleci kahn,en iyi defans ferdinand,en iyi orta saha denilson en iyi forvet raulla ilhan çekişir..[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ilhan SUX PETKO RULLAZ :P Trabzonspordaki lerin hepsi karizma hüseyin hariç :D[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 (PS:Hagi'yi sevmezdim yani iyi bi futbolcuydu ama aşırı ve aşırı pislik bi adamdı.Takımına yakışıyordu) Ben burdan Gsye laf ediliyor anlıyorum kusura bakma yani , benim lafım tamamen bu lafın üzerine, yok öle değil o laf demişsin, o zaman bana laf etme hakkın yok önce yazdıklarını doğru yaz yollamadan bir oku ne manaya geliyor ben onu kast etmemiştim ki deme Bu yazıyı kime okutursan okut benimle aynı manayı çıkarır gibime geliyor ben dediklerimi geri alırım böle kadt etmedim dediğin için ama daha dikkatli olman dileğiyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: arcane, 12 Mart 2003 23:39 tarihinde demiş ki: hede hödö hede hödö[hline] c is exactly 299,792,458 meters per second lol ya +1[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 . . . 10 - Hagi . . .[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben daha uzağa işerim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: UrZa, 14 Mart 2003 12:31 tarihinde demiş ki: Marco Van Basten +1[hline]Erkek adam renkli takim tutmaz... Birgun herkes besiktasli olmayacak o ayricalik bizde kalacak... BESIKTAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar