OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Merhabalar, Bilgisayarımda Windows 2000 NT Server bulunmakta.Battle Field yükledim fakat çalıştırınca şu hatayı veriyor. Yardım ederseniz sevinirim...[hline]Mail:mailto:[email protected]Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web DesignBilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 sazanım ben.. tamam'a tıkladım.. çözüm: directx'i yeniden yükle belki düzelir. Ben öyle zannediyorum. Ya da sorun oyun bozuk..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ravenloft aynı politika yüzünden kendi bölümünüzde thread kilitliyorsunuz. Hatırlatırım. ps: İşin kötüsü iki topic'de yanlış yerde. @bone: LOL![hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ya o diğer thread'ı yanlış atmışım.Silemedim de... Özür...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Disappear, 14 Mart 2003 17:52 tarihinde demiş ki: at bone deilde to bone olmicakmi?[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] Ona doğruyum manasında kullandım. ;) Onunla konuşmuyorum ona doğru gülüyorum gibi. Hani bilirsin he is complaining (talking, speaking, laughing) at him when I came. Olaya 3. sahış açısından bak.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 babam bana dinamik bağlantı kitaplığı aldı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Sly-One, 15 Mart 2003 00:37 tarihinde demiş ki: babam bana dinamik bağlantı kitaplığı aldı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Çok güzel, arada bir oku. İşine yarıyabilir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 tavsiye istemedim saol.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 dll lere oldum olası kıl olmuşudur abi her zaman ne sorun olsa %90 dll kaynaklı.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar