chris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Arkadaşlar Merhaba, 1.ya mesela ben vendora siyah robe gıydırıyorum..vendoru olduruyorum..Ama tekrar aynı vendor dogunca farklı robe oluyor ustunde bunu nasıl ayarlarım... 2.[ITEMDEF 04129] //Same as [ITEMDEF 0412f] Do not remove! Here for backward compatility! DEFNAME=i_BOW_RUIN_O ID=i_bow NAME=Bow of Ruin RESOURCES=i_bow,i_enchant_weapon ON=@Create Color=066 Yazıyorum.. on@createnın altına rengı halen degısmıyor silahın ATTR=attr_magic MOREY=20.0 HITPOINTS={31 60} COLOR=color_magic_weap 3.Ornegin Gateden Geçerken " Gate`den Geçecekmisiniz " die soruyor bazı shardlara onu nasıl yapabilirim.. 4.Birden Bıryere Teleport Oldugunda Altında Ates Cıkıyor Staffın Onu Nasıl Cogaltabılırım.. 5.Staff Uyelerının Ustunde Ornek: " [ Paticik Staff ] yazısı cıkıyor bunu nasıl yaparım detaylıca anlatırsanız sevinirim.. 6.Birde scp kısmında guzel runebook bulamadım klasık olan runebook scpı yazarmısınız.. Şimdilik Bukadar Kusura Bakmayın..Cevab Verıcek Arkadaslara Tesekkurler..Bıraz fazla fakat baska carem yoq :) Hoşçakalın..[hline]ben terbiyesiz, forum kurallarından bihaber, yeni geldiği yerde tatsızlık çıkaran biriyim...
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Digerlerine suan vaktim yok ve ufak bir arastirmayla bulunabilicek seyler, mesela o Staff olayinin ornekleri ve runebook scripti bizim sharingde var, gateden gecme hedesi de Nebula scriptlerinde var. Ilk ikisini cevaplayayim; on=@create altina yazmissin iyi guzel de, orada zaten bir color satiri var, color_weap_magic'in yerine 066 yaz. Npclerin ozelliklerini kalici olarak degistirmek icin de char.scp, char_human.scp vs ile oyna.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Benden Sana Bi tavsiye Vendoru Güzelcene Giydir Süsle Püsle Sonrada Vendoru invul yap bişicik olmaz :-)[hline]....... ICQ=173110143
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Super bir tavsiye, worldun veya npcnin basina birsey geldiginde de tek tek yeni npcler ekleyip tekrarlarsiniz ayni islemleri, bir kere scriptten halledip iki saniyede spawn koymak varken :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar