Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kaç Soru!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Merhaba,

1.ya mesela ben vendora siyah robe gıydırıyorum..vendoru olduruyorum..Ama tekrar aynı vendor dogunca farklı robe oluyor ustunde bunu nasıl ayarlarım...
2.[ITEMDEF 04129]
//Same as [ITEMDEF 0412f] Do not remove! Here for backward compatility!
DEFNAME=i_BOW_RUIN_O
ID=i_bow
NAME=Bow of Ruin
RESOURCES=i_bow,i_enchant_weapon

ON=@Create
Color=066 Yazıyorum.. on@createnın altına rengı halen degısmıyor silahın
ATTR=attr_magic
MOREY=20.0
HITPOINTS={31 60}
COLOR=color_magic_weap
3.Ornegin Gateden Geçerken
" Gate`den Geçecekmisiniz " die soruyor bazı shardlara onu nasıl yapabilirim..
4.Birden Bıryere Teleport Oldugunda Altında Ates Cıkıyor Staffın Onu Nasıl Cogaltabılırım..
5.Staff Uyelerının Ustunde Ornek: " [ Paticik Staff ] yazısı cıkıyor bunu nasıl yaparım detaylıca anlatırsanız sevinirim..
6.Birde scp kısmında guzel runebook bulamadım klasık olan runebook scpı yazarmısınız..

Şimdilik Bukadar Kusura Bakmayın..Cevab Verıcek Arkadaslara Tesekkurler..Bıraz fazla fakat baska carem yoq :)
Hoşçakalın..[hline]ben terbiyesiz, forum kurallarından bihaber, yeni geldiği yerde tatsızlık çıkaran biriyim...
Mesaj tarihi:
Digerlerine suan vaktim yok ve ufak bir arastirmayla bulunabilicek seyler, mesela o Staff olayinin ornekleri ve runebook scripti bizim sharingde var, gateden gecme hedesi de Nebula scriptlerinde var. Ilk ikisini cevaplayayim;

on=@create altina yazmissin iyi guzel de, orada zaten bir color satiri var, color_weap_magic'in yerine 066 yaz. Npclerin ozelliklerini kalici olarak degistirmek icin de char.scp, char_human.scp vs ile oyna.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
  • Yeni Oluştur...