Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖZEL ZAR TAKIMI!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewt beyler amerikada sadece 10000 tane basılan özel zarlar büyük bir ihtimal salı günü saklıkentte olacak fiyat tahmini yok ama en fazla(30 milyondur) tabi bu sadece duyum:))))
Mesaj tarihi:
ne özelliği war ki bu zarların?[hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
benimde herhangi bir fikrim yok duyduğum bu kadar ama kutusufln üstünde şovalye resimleri falan varmış[hline]Sanma şahım herkesi sen sadıkhane yar olur.
Mesaj tarihi:
evet zar kullanmayın yerine silgi kullanın böle dik gelince instant kill fln olsun çok dehe helecanlı :D:D:D

no offence[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 07 December 2003 18:47 tarihinde demiş ki:
evet zar kullanmayın yerine silgi kullanın böle dik gelince instant kill fln olsun çok dehe helecanlı :D:D:D

no offence[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor

ahaha[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Mesaj tarihi:
said:
Bonus, 07 December 2003 13:53 tarihinde demiş ki:
ne özelliği war ki bu zarların?[hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var

hep 20 geliyomuş[hline]Aket Atum

Mesaj tarihi:
walla saklıkentin en son satısh politikaları göz önüne alındıgında bu zar setini normal bi setin "sadece(!)" 3 katı fiyata alabileceğimizi düsünmek biraz iyimser bi yaklasım olacak gibi...

benim tahminimce etiket fiyatı 30$ olsa saklıda 45 EU ya satarlar derim...
bu da ne yapıyo? 90 milyon mu? öyle bişey iste...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
ben olmuşum d20...[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Zarlar 15 euro seti normal zarlardan görünüş olarak ufak farkları olması dışında hiç bir farkları yok sadece koleksiyon için alınabilir..
Normal zar seti 7 euro
ben aldım ordan biliyorum :P
Birde içinden çıkan seri numarası ile haziran 20de açıklanıcak çekilişe katılıyosun amerikaya gitme şansı :=)
ayrıca 10000 adet değil 50000 adet basılmışlar 2 zar seti aynı değilmiş yapımcı garantisi walla 2 set görmedim :=)
26.5 milyon veriyosunuz alıyosunuz saklıda 20 tane satılıcak gerisi diğer illere gönderilicek toplam 50 tane gelmiş...

Budur gerekli gereksiz bilmem, isteyenler tükenmeden alsınlar bence tükenicek çünkü :=)

[Bu mesaj Szasstam tarafından 22 December 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyiki bir knight mage resmı var dıye ozel set trendlerı de cıktı basımıza yakında Popstar a cevırırler mekanı aman aman...[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...