Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Yaw ne zaman şansım olduki benim zaten. 40 yılda bir homeworld çekti canım. 2 tane cdsi var ikisinide okumuo dükkandaki cdrom. İkisindede aynı problem hemde. Okumaya çalışıo sonra cdrom'u güvensiz bir şekilde söktünüz bilgisayardan dio(halbuki my computer da gösterio cdrom'u) Deli etti ya. O kadar cd aldım ömürleri 5 seneyi geçeni çok az. Hep sorun çıkarmaya başlıo bende yedeğini yazıorum :D Mesela bir broodwar cdm var. Altını görseniz var ya üstünden kaç kamyon geçti dersiniz ama şerefsiz cdromlar o kadar pürüzsüz okuo. Artık şansmıdır, nedir bilinmez.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 En güseli sen her oyunun yedeğini al bide cd sürücü oluşturan programlar varya onlardan kullan diskine kayıtlı bir cd herhalde çizilmez :pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 NFS2 SE oynadım daha 1 hafta önce. Ama Orjinal oyunlar çalışır yani uzun süre dayanır kopyalar hakkında aynı şeyi söyliyemicem.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 CD'lerin renklerine ve kalitelerine göre ömürleri var zaten. Tozdan çok onla ilgili. Lazer zımbırtılarının şeylerinden şey oluyor (çok açıklayıcı). O yüzden siz arşiv yapacaksanız, ona özel cd alıp yedekleyin. Mavi cd'ler ideal sanırım bu konuda. Daha iyileri de var tabii. Ama fiyat açısından da daha tuzlu onlar eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Kopyalar en fazla 5 yıl dayanır (Yeşil dandik cd-rler,5 yıl sonunda hiç kullanmasan bile akıyolar,çatlıyorlar,vb..) fakat orjinal CDler (beyaz,fabrikasyon) 10 yıl bozulmama garantisi veriyor fakat hiç kullanmasan bile en fazla 6,7 yıl sonra ölürler.Nerden mi biliyorum çünkü benim Diablo I vardı orjinal geçende resmen aktı.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: BOccOB, 24 December 2003 22:09 tarihinde demiş ki: CD'lerin üstüne yapıştırılan cd şeklindeki stickerlar, asetat kalemle yazılanlar, veya üzerine print edilen mürekkepler de bir süre sonra cd'nin iç tarafına geçip bozabiliyormuş. Nasıl oluyor bilmiyorum çünkü hiç bana olmadı...[hline]||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ|| There is no emotion; there is peace. There is no ignorance; there is knowledge. There is no passion; there is serenity. There is no chaos; there is harmony. There is no death; there is the force. İşte akma dediğim bu fakat tertemiz üzerinde hiçbir etiket,sticker falan olmayan,asetat kalemle yazı yazmadığım Diablo'm nasıl gözlerimin önünde akıp gitti ona yanarım...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 benim ilk cd oyunum bi offroad yarışıydı. Hala çalışıyor.neredeyse 8 sene oldu.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Starcraft Broodwar'ın kopyasını aldım gerçide, hala dayanıo. Ama ne lekeler var üstünde. Böyle güzel bir günışığı yakalasam çekecem resmini digital makineyle hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Cdlerime ultra süper bakarım ;) Fifa 96 cdim bile çiziksiz duruyor yani zilyon defa oynamama rağmen ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Cd TDK'dır. Speed X'i onerıyorum. Uzun yıllar ıdare eder.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bende bir Fifa 97 var görseniz kusarsınız.Ben de onu çekeyim bir ara..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar