Ceti Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 sitenizde dark age of camelot la alakali cok buyuk hatalar bulunuyor.. en kisa zamanda duzeltilmesi ve oyunu alacak olanlarin yanlis bilgilendirilmemesi dilegiyle. (druid ler blunt weapon kullanir ama train edemezler, oraya butun blunt skillerini yazmissiniz.) (shadow blade ler ra lar disinda buyu cast edemez) (scoutlar lvl30 da camofulage ability alirlar ve shield de kullanip spec edebilirler) (friarlar evade V e kadar cikabilirler ve quarter staff kullanirlar, crush weaponda kullanabilmelerine ragmen train edemezler..) sayfadaki bu gibi hatalarin duzeltilmesi dilegiyle. daha bir suru gercekten cok fazla ama relic raid yuzunden zamanim yok kusura bakmayin raid den sonra gene incelerim. (blade masterlar shield spec edebilirler, gerek 42 de slam la side-back style kullanmak icin gerekse 8 shield le archerlari engage edebilmek icin. sadece small shield kullanirlar.)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 o kadar cok hata varki okudukca cikiyor hepsi.. theurgist ler academy degil defenders of albion a katilirlar. :(( boyle sevincle baktigim bir sitenin bu sekilde bastan savma yapilmis olmasi beni gercekten cok uzdu..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 ben siteye adamımı bile atamıom ehehe Bu değilmi? ehehe dıhlayınca acılmıo[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hocam niye hayal kırıklığına uğruyosunuz ki deneme versiyonu falan diye açılmış site, tek ünlemli konu başlığı ve içerikteki yanlışlardan bir kuple vererek konuya gereken dikkat çekilebilir böyle durumlarda ;) hatta istek ve şikayetleriniz için diye email verilmiş, ona birkaç örnek atılabilir, ben okumadım mesela ama şahsen bu işin devam ediyor olması ve saman alevi gibi geçip gitmemesi beni sevindiriyor, bu iş olursa oyun ile ilgili bilgileri paticikten okurum yeter ki vaad ettikleri işi [oyunları Türkçe olarak getirtmek] yapsınlar, sitelerinde "daocta nano skilleriniz için IP puanı kazanıyosunuz level atladıkça ve tarasque girişinde omnilere dikkat edin sakatlar" yazsa bile farketmez benim için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 abi ben okudum süper ya harbi cok güzel o web sitesiyle uğraşanların Parmaklarına sağlık baska bise demiom cok güzel[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SercanSengun Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Merhabalar, Avaturk sitesi henüz 0.1 aşamasında; yani içinde olmasını istediğimiz içeriğin onda biri bile henüz yayında değil. Tabiki bu hatalı bilgilerle karşınıza çıkmanın bir özürü değildir, yine de kısıtlı zamanda elimizden geleni yapmaktayız ve içeriğimiz genişledikçe hatalarımızı da düzelteceğiz. Her türlü hatamızı bize [email protected] adresinden ya da direk olarak benim üzerindem ([email protected]) bildirebilirsiniz. Hatta eğer isterseniz Avaturk kullanıcılarının ürettiği içerikleri de yayınlamak istiyoruz; çözdüğünüz bir görev, sınıfınız hakkında yazdığınız bir rehber, bir yetenek hakkındaki tecrübeleriniz, bir mekanın anlatımı, belli seviyeler için avlanma stratejileri, bir "tradeskill" hakkındaki bilgileriniz, bir dövüş yeteneğini kullanma üzerine ipuçları ve burada listeleyemediğim pek çok konuda bize her türlü yazı, not gönderebileceğiniz gibi, yayına geçmiş her yazı hakkında da yorum ve düzeltme gönderebilirsiniz. Sizin sabrınız ve desteğiniz ile daha iyiye gideceğimizi umuyoruz,[hline]Sercan Sengun [email protected] [url=www.avaturk.com]Avaturk[url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 bu tip yazılar ı paticik.com/daoc için yazıyoruz. ortak bi çalışmaya girsek nasıl olur ey paticik halkı? sercan abi eğer sizin için de uygunsa tabii.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 tabiki guzel olur ben yazilarimi bitirmek uzereyim zaten :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanColakoglu Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Arkadaşlar, Avaturk sitesi ve Paticik içerikleri ortaklığı için Karakedi ile bir ön görüşmemiz olmuştu. Önümüzdeki bir iki hafta içinde bu konuda somut adımlar atmayı hedefliyoruz. Paticik yazarları olarak sizler çok değerli içerikler üretiyorsunuz ve Avaturk olarak sizlerle ortak bir çalışma yürütebilmek bize mutluluk verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 hadi bakalım kolay gelsin[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 leader baksana ıcq warmı sana daoc hakkında bisler sorcam 151227036[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar