Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site adı

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

Selam millet

arkadaşlarla bir site kurmayı düşünüyorduk ancak planladıgımız adın domainini alamıyoruz(goodfellas.net ii)

sitemiz çok içerikli içinde bilimum köşeler bulunan cazip bir site olacak (ki kendi köşemin adı pota altı olacaktır:) )

sizden ad dileniyorum lutfen yardım ...[hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce gördüğümden biliyorum herkonuya deyinmeye çalışan siteler başarısız olur bir konuda yoğunlaşın derim
Her konuya elleşipde batmayan sitelerin iste hayvan gibi staff ı oluyo hepsi bir konuda ilgileniyor
Basketse basket frp ise frp[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 25 December 2003 22:24 tarihinde demiş ki:
Daha önce gördüğümden biliyorum herkonuya deyinmeye çalışan siteler başarısız olur bir konuda yoğunlaşın derim
Her konuya elleşipde batmayan sitelerin iste hayvan gibi staff ı oluyo hepsi bir konuda ilgileniyor
Basketse basket frp ise frp[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !

aslında su an staffimiz iyi ve sadece frp ve basketbol da değil bilgisayar oyunları vs... yani şu an bir kurulum aşamasındayız ve sadece isim arıyoruz
uyarın için saol:)[hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

kimyasal maddenin dediği doğru. bence de belli konuları yönelin. çünkü ortalık portal kaynıyor. masaüstü ve basketbol ağırlıklı olacağını düşünürsem bir iki şey uydurayım. ama pek kabiliyetli değilim bu konuda. ;)

forgottenportal.com/net/org vs hiç biri alınmamış
lostlands.org - diğerleri alınmış

valla, aklıma fazla bişi gelmedi. gelirse yazarım yine.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 25 December 2003 22:19 tarihinde demiş ki:
Adrenokortikotropin[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau

hormonunu seveyim senin.[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Sosyal ağlarda paylaş

bakın önemli olan domain'in karizmatik olması değil. Eğer portal tadında bişey yapıcaksınız, akılda kalıcak isimler seçiceksiniz. Kısa olması daha iyi olur ama uzun olup akılda kalabilme ihtimali yüksek olanlarda var. Ayrı bir konu ise isim ile uzantının uyumudur. Buna belirgin bir örnek veremiyorum şuanda ama sizlerin aklına mutlaka gelir. Mesela olmuştur herkese, sıklıkla uğradığınız bir siteye girerken uzantıyı her seferinde yanlış yazdığınız.[hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...