Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

69 günlük aşk...

UltraPsycho

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım dedi,bir insan en fazla, birine 69 gün aşık olabilirmiş.Yani 69 günden sonra insandaki o hormon yavaş yavaş azalıyormuş.Sonra kişiye alışmaya başlıyomuşsun ve eski heyecan kalmıyomuş...
Aksine 60'lı yaşlara gelip hala birbirine aşık olarak kalanlar var.Ne diyosunuz bu konu hakkında...???[hline] Face your fears,
Live your dreams...
UltraPsycho
Sosyal ağlarda paylaş

69' dan daha da azdır hatta diyorum.

Aşk bir hevestir. Aşk - Sevgi ayrı şeyler.[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!)

Phann - Exca/Hib

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sosyal ağlarda paylaş

hadi yaptılar, araştırdılar buldular, bari ortalama bir değer verselermiş de inandırıcı olsaymış. ulan herkesin aşkı ayrı, nası maximum bu kadar olur diye iddia edebilirsin.

belki adam deli gibi aşık olduğun kadını ayda 1 görüyor, 2 ayda aklından çıkar mı o kadın? saçmalık..[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 December 2003 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk nedir ki? ohoho bu konu büyük yalan olcak ama neyse... çok derin bi konu çünkü... Mesela ben herşeyin materyallerden oluştuğunu savunan biri olarak aşkın da sadece bir hormon olduğu görüşünü savunursam bırak 69 günü 69 saat bile derim ama başkası der ki "nasıl herşey materyal allah yok mu lan kafir" e o zaman konu sapar uzar gider... Predictable...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun süre platoniktim ondan sonra istediğim oldu 1 ay gibi kısa bir süre sürdü ve o bir ayın sonlarında ciddiyim hiç böyle "aşık olduğum kızla çıkıyorum" falan olmamıştım ayrılınca tekrar başladı aşk :) aynı bir şey almadan önceki heyecan ve aldıktan sonra ki normallik gibi... tabii o alet bozulunca anlıyosun tamir etmeye çalışırken de aynı heycanı yaşıyosun vs...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 25 December 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım dedi,bir insan en fazla, birine 69 gün aşık olabilirmiş.Yani 69 günden sonra insandaki o hormon yavaş yavaş azalıyormuş.

Hehe hangi hormon o? Bize annatmadılar.

Bir yazarımızda çıkıp aşkın ömrü bilmem kaç yıl demişti. Ee ne oldu şimdi? Hangisi doru?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...