MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 şimdi bu program öğrendiğim kadarıyla bazı ayarları değiştirerek ekran kartında değişiklik varmış gibi gösteriyor.Ama ben Silent Hill3 ü yükledim tabi GF MX olduğu için çalıştırmadı.ben de internetten bulduğum bi forum aracılığyla bu programı buldum. Adamın dediklerini birebir yaptım ama oyun siyah beyaz gözüküyor.nitekim oyunu doğru düzgün oynayamıyorum gözükmüyor hiç bir şey.Bundaki hangi araları değiştirmem gerekir?Forumun sayfası[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ha bi de siyah beyaz olmasının yanısıra karlı.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tamam eski driverları yükleyince düzeldi ne hikmetse.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya sadece bilgisayara ekran kartının bazı özellikleri varmış gibi gösteriyor. mesela şimdi normalde olsa ben GeForce 4 MX'imle Silent Hill 3 ü oynayamicaktım. Bazı ayarları yaptım ve tak. açıldı oyuın ve gayet rahat oynuyorum. Bazı oyun firmaları yeni ekran kartları satılsın diye yapıyor.Şimdi aynı işi Deus Ex için de deniyecem.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya şöyle, diyelim oyun diyor ki, bu oyunu geforce2 ile oynayamazsın 3 lazım. ve geforce2 ile çalıştırmaya çalıştığında hata mesajı geliyor, bu kartla oynamazsınız diye. sen bu programı kullanırsan kartı geforce3 gibi gösterip oyuna girebiliyorsun, ama oyunu ne derece oynayabilirsin bilemiyorum. belki tweak ayarları falan yapıp oynayabilirsin ama pek bir zevk alamazsın. yukarda yazdığım sırf örnekti ama nfs: underground'ı da 32mb tnt2'de oynayabileceğini pek sanmıyorum. belki çalışır ama dediğim gibi..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya aslına bakarsan tam olarak ne olduğunu ben de bilmiyorum. Ama ufacık farklardan dolayı oynayamıyorsan oyunu işe yerıyor.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yukarda dediğim ilk 2 paragraftı eheh. geforce 2 - geforce 3 örneğinden bahsediyordum.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar