s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben sizin eklediginiz skıll menulei indirdim fakat calısmadılar nasıl eklendigini bilen varsa bi yardımcı olsun lutfen hepsi .scp seklinde spheretables.scp de ekledim fakat yine bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 baska bir scp ye ekle eklıcegınız scp bos olsun ve daha sonra sphereserv a gelip 2 kere R R yapın[hline]†PePeLeK SeVeR† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: nicotinee, 03 Şubat 2003 20:48 tarihinde demiş ki: baska bir scp ye ekle eklıcegınız scp bos olsun ve daha sonra sphereserv a gelip 2 kere R R yapın[hline]†PePeLeK SeVeR† inan anlamadim bos bi scp dosyasi acacagım sonre scyn yapacam da sanırım bişi değişmez. biraz daha acıklayıcı olurmusun lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bi tane scp dosyası yarat içine menüleri koy resync yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yok arkadaşım bendde denedim olmadı ewde deniyom oluyo cafede deniyom olmuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Skill menüleri indrdin ama demekki o menüyü açan itemların triggerları ayarlanmamış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 mesela bir dagger dielim biz bowcraft i acıcaz. [itemdef i_bowcraf] id=i_dagger name=Bowcraft Gucu type=01 ON=@dclick d_bowcraf //iste buraya menunun adını yazın return 1 --------------- bu basit ve amatorce mesela solede yaparsınız. triggerlarla ayarlarsınız on=@targon_item t_log sa işte bu menuyu ac fln. profesyonel serverlerde oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 calısıyor menulerde bs menusu eksik[hline]GM Rakkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar