s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben sizin eklediginiz skıll menulei indirdim fakat calısmadılar nasıl eklendigini bilen varsa bi yardımcı olsun lutfen hepsi .scp seklinde spheretables.scp de ekledim fakat yine bişi olmadı
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 baska bir scp ye ekle eklıcegınız scp bos olsun ve daha sonra sphereserv a gelip 2 kere R R yapın[hline]†PePeLeK SeVeR†
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: nicotinee, 03 Şubat 2003 20:48 tarihinde demiş ki: baska bir scp ye ekle eklıcegınız scp bos olsun ve daha sonra sphereserv a gelip 2 kere R R yapın[hline]†PePeLeK SeVeR† inan anlamadim bos bi scp dosyasi acacagım sonre scyn yapacam da sanırım bişi değişmez. biraz daha acıklayıcı olurmusun lutfen
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bi tane scp dosyası yarat içine menüleri koy resync yap
D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yok arkadaşım bendde denedim olmadı ewde deniyom oluyo cafede deniyom olmuyo :P
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Skill menüleri indrdin ama demekki o menüyü açan itemların triggerları ayarlanmamış demektir.
Skymaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 mesela bir dagger dielim biz bowcraft i acıcaz. [itemdef i_bowcraf] id=i_dagger name=Bowcraft Gucu type=01 ON=@dclick d_bowcraf //iste buraya menunun adını yazın return 1 --------------- bu basit ve amatorce mesela solede yaparsınız. triggerlarla ayarlarsınız on=@targon_item t_log sa işte bu menuyu ac fln. profesyonel serverlerde oyle
kickass Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 calısıyor menulerde bs menusu eksik[hline]GM Rakkad
Öne çıkan mesajlar