Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 1024kbps adsl rules. bi ay böyleyim gençler.film,anime siparişleriniz alınır heheh[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ooo hadi artik interneti download edersin sen :)[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 heheh bende hem ev hem işi upgrade ettim. iş 512 ev 256 adsl oldu :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 512 adsl'nın ortalama dl hızı nedır ?[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 40-45 le indirirsin. 512 tahminim[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 30 civarı indiriyor ama işyeride benden başka kullananlar da var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 tamamdır sagolun. adsl modem hazır da portlar dolmus ızmırde abone olamıyoruz. 512 alıcam ıdealmıs benım ıcın.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 1024kbps çok hoş da neden 1 ay ölesin sonra nie dewam etmiosun kanpanya fln mı? yani paran warsa wardır ve dewam edersin[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuya hemen balıklama atlıyorum ama merak ettim.128kb adslin dl hızı yaklaşık 15kb mı?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 1024 un fiyatı ne? 250 milyon falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 700le indiriyorum darisi senin basina ahahah[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ee Orası Canada burası Türkiye.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ehe ben sayamadım harddisk saniyede 10 mb yazabiliyor en fazla... uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Cyre2k hangi ülkedesin?. Türkiye'deyim dersen intihar ederim. Bağlantın iyiymiş[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 turkiyedeyim ip adreside zaten belli ediyor kendini.. sakin intihar etme ha :P[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Neaa Ozaman büyük bi şirketin falan baglantısı bu. Yoo Ev baglantım dersen atıyorum bak kendımı pencereden asaa :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Yok canim babamin is yerinden yaptim evde boyle olsa uehue! ama oraya gidip cd ye cekiyorum netten..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 HAaAa şimdi oldu :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Şu telekom özellessin bunlar rüya olmaktan çıkıcak =) Geçen sene arkadaşımda 24.99 pound a 2mbit bağlantı vardı,bizimkiler herhalde ilk önce 512 lere dayanır sonra 1mbit görürüz =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 128 adsl: 11-13kb/sec arasi indirir 256 adsl: 25-26kb/sec civarı 512 adsl: 50kb/sec civarı[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bakınız Levent 512 k Adsl : [hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Cyre2k nin testinin fake olma ihtimali yüksek buyurun linke http://secure.kablonet.com/kullanici/hiz_test/results.php?kbps=36617.3&downloadtime=0.05&KB=223.25&recorded=1 rakamları basit hesaplarla değiştirerek uygun rakam ve yüksek hız varmış gibi göstermek mümkün.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bahadir evet soyledıgın dogru rakamları degıstırerek oluyor fakat neden boyle bısey yapsınki yani Sonucta eline ne gecicekki?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 neden boyle bir sey yapiyimki ? elime bir sey mi gecicek kendi ego tatminimden baska? hayır tabiki gecmicek ben size atm,frame-relay hızını gosterdim.. Ttnetin sitesine girip gorun ne kadar bw verdiklerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 beyler bunun aylık fiyatı ne kadar acaba? bende almaya karar verdim :d[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar