DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Hadi iyisiniz bugün de holo dağıtıyolar!!!! :lol:[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 devvocum madem hololar geliyor adam ayarlama isi de sana duser bana ona gore. cok fena kuserım sana bak :)[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 aynı anda bende topic açmışım benimkini kilitleyin bari :) bu arada trade için yeni açtığınız charlarıda silmeyin, onlarada gift verdiler lol[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 cok gec 3 u gitti bile kaldi 4 tane bakalim bu aksam av pesine dusecez insallah tekrardan[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sad ben holo holo derken sen "vermeem" derken annem içerde hüngür hüngür ağlıyodu, ama neyse, yaparız bişiler ama akşam ben geç giricem o yüzden yardımcı olamayabilirim... Dün dedim abi kettemoorda var trade isteyen diye ama senin karakter yokmuş orda... O diil, newbie olanlara da vermeleri güzel olmuş... :-D Bu gidişle 15-20 tane holom olcak yani... :lol:[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 valla silmediysem kettemorda karakterim var canim benim ole deme o 3 haftalik olanlar mevzusu ile ilgiliydi, ayrica nankor seni, gecelerimi sana holo arayarak gecirdim zamanlari ne cabuk unuttun. al iste sony duydu senı sonunda holo manyagı yaptı allah razı olsun herıflerden guıld olarak senden kutulduk ben ona dua ediyom. ahahahah kızmıyon demi bana ,hanı holo ayarlıcan ya ondan dıom , ehehe:)[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ahahahahhahaha :lol: Guildce benden kurtuldunuz haa... Peki... O zaman holoları da diğer arkadaşlar ayarlasın Sad... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 aklimi yitiricem. daha 1 hafta once gozumuz holo gormemisken holo zengini oldum. ainasla 1 holo kullandim, 1 trade ettim, simdi 2 tane duruyor inventoride. follofos olucez.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: sadATS2, 24 December 2003 16:02 tarihinde demiş ki: valla silmediysem kettemorda karakterim var canim benim ole deme o 3 haftalik olanlar mevzusu ile ilgiliydi, ayrica nankor seni, gecelerimi sana holo arayarak gecirdim zamanlari ne cabuk unuttun. al iste sony duydu senı sonunda holo manyagı yaptı allah razı olsun herıflerden guıld olarak senden kutulduk ben ona dua ediyom. ahahahah kızmıyon demi bana ,hanı holo ayarlıcan ya ondan dıom , ehehe:)[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Haa bu arada gecelerimi sana holo arayarak geçirdim diosun çantandaki holo neydi Sad??? Çok kalbimi kırdın çoook... Ama Allah büyük işte... :-D "Holo mu istiosun al sana holo!!!" dedi, holo manyağı yaptı beni. :-D [hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 24 December 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Developer JustG'nin açıklaması: "Since the execution of the holo gift left some deserving folks lacking, we decided to have santa visit EVERYONE. Yes we know some folks got two. Hopefully EVERYONE got at least one. We did not announce this yesterday because we did not want people creating more characters. New characters will not get holo's. Christmas gifts are traditionally MMOG fiasco's. Who are we to buck tradition? We wish you peace and prosperity this season. Happy holo-days, and May the Force Be With You!"[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Ben gelmedim holo icin, Benim isim Xwing icin. Xwingin yeri Space Packtir, Expansionlar almağa geldim ![hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: DA2019, 24 December 2003 16:53 tarihinde demiş ki: Developer JustG'nin açıklaması: "Since the execution of the holo gift left some deserving folks lacking, we decided to have santa visit EVERYONE. Yes we know some folks got two. Hopefully EVERYONE got at least one. We did not announce this yesterday because we did not want people creating more characters. New characters will not get holo's. Christmas gifts are traditionally MMOG fiasco's. Who are we to buck tradition? We wish you peace and prosperity this season. Happy holo-days, and May the Force Be With You!"[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Türkçe mealini de yazıyım da "Mühendis" gibi İngilizce cahili arkadaşlar da nasiplensin: (Coldwind bu iş görür sanırım :-P) Geliştirici SadeceG'nin açıklaması: "Holo armağanının idamının haketmiş ahaliyi eksik bırakmasından dolayı, Noel Baba'nın HERKESİ ziyaret etmesine karar verdik. Evet bazı ahalinin iki aldığını biliyoruz. Çok şükür HERKESİN en azından biri var. Bunu dün yüksek sesle bildirmedik çünkü insanların yeni kişilikler yaratmalarını istemedik. Yeni kişilikler holo almayacaklar. Noel hediyeleri MMOG'lerin geleneksel fiyaskolarıdır. Biz kim oluyoruz ki geleneği atlıyoruz?? Size bu mevsim barış ve başarı diliyoruz. Mutlu holo-günler ve Kudret sizinle olsun!!! Bu tercüme İngilizce kelimelerin Türkçe ilk anlamlarına göre yapılmıştır. :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 24 December 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 5 holo satanin jedi slotu aciliyo mu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 eee ? ainasla holo kullandim, 1 holo inventorideydi, bi holo daha vermisler, ama hic dokunmadigim 1 holosu olan diger charlar 2. yi vermemisler en az 1 aylik olduklari halde ? nasi is ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Ticket at Enako, ikinci holomu almadım diye... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 muahuaha =D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: DA2019, 24 December 2003 16:53 tarihinde demiş ki: Happy holo-days,[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse lol budur[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bende 3 holo oldu şimdi lion bu arada su anda guild recruiterlik isleriyle cok ugrasiyorum bayada yeni oyuncu geldi saat 9 gibi 1 saat,iimi bu holo trade e ayirmayi dusundum bi goruselim eclipse /tell sne baya holo birikti kettemoorda[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 serefsizlik olur ![hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 lol çevirme süper devvo :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Lol işin garibi o başlıklı bi threadi dev ler official forumlarda açtı. Adamlarda olayın farkında yani. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 da2019.... çok kötü :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...charima holo gelmemis..bu durumda fazla holosu olan arkadaslari saygilarimla selamlarim..abinize bi el atin da bu garibin de holocuklari olsun...devvo, sad, arnaviscaa...sozum oncelikle sizlere... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ...ben kim miyim ; KUTADGU BİLİG (RIP) Master Heavy Swordsman Master Brawler Master Marksan Ex-master Kuafor Holo master Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: -coLdwind-, 25 December 2003 01:14 tarihinde demiş ki: da2019.... çok kötü :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Abicim vallaha sözlükte ne yazıyosa onu yazdım, execution'ın ilk anlamı uygulama tabi de idam daha hoş geldi, executioner falan var ya o baapta :-P Folk da ahali dio sözlük ben napiim... Biz de bilioz tabikin ne anlama geldiğini... U knw wut I'm sayin'!!!! :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar