Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi hayırlısı bugün de holo var!!! :)

DA2019

Öne çıkan mesajlar

aynı anda bende topic açmışım benimkini kilitleyin bari :)

bu arada trade için yeni açtığınız charlarıda silmeyin, onlarada gift verdiler lol[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Sad ben holo holo derken sen "vermeem" derken annem içerde hüngür hüngür ağlıyodu, ama neyse, yaparız bişiler ama akşam ben geç giricem o yüzden yardımcı olamayabilirim... Dün dedim abi kettemoorda var trade isteyen diye ama senin karakter yokmuş orda...

O diil, newbie olanlara da vermeleri güzel olmuş... :-D Bu gidişle 15-20 tane holom olcak yani... :lol:[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

valla silmediysem kettemorda karakterim var canim benim ole deme o 3 haftalik olanlar mevzusu ile ilgiliydi,

ayrica nankor seni, gecelerimi sana holo arayarak gecirdim zamanlari ne cabuk unuttun. al iste sony duydu senı sonunda holo manyagı yaptı allah razı olsun herıflerden guıld olarak senden kutulduk ben ona dua ediyom. ahahahah
kızmıyon demi bana ,hanı holo ayarlıcan ya ondan dıom , ehehe:)[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout
master bounty hunter, master entertainer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 24 December 2003 16:02 tarihinde demiş ki:
valla silmediysem kettemorda karakterim var canim benim ole deme o 3 haftalik olanlar mevzusu ile ilgiliydi,

ayrica nankor seni, gecelerimi sana holo arayarak gecirdim zamanlari ne cabuk unuttun. al iste sony duydu senı sonunda holo manyagı yaptı allah razı olsun herıflerden guıld olarak senden kutulduk ben ona dua ediyom. ahahahah
kızmıyon demi bana ,hanı holo ayarlıcan ya ondan dıom , ehehe:)[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout
master bounty hunter, master entertainer

Haa bu arada gecelerimi sana holo arayarak geçirdim diosun çantandaki holo neydi Sad??? Çok kalbimi kırdın çoook...

Ama Allah büyük işte... :-D

"Holo mu istiosun al sana holo!!!" dedi, holo manyağı yaptı beni. :-D
[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 24 December 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Developer JustG'nin açıklaması:

"Since the execution of the holo gift left some deserving folks lacking, we decided to have santa visit EVERYONE. Yes we know some folks got two. Hopefully EVERYONE got at least one.

We did not announce this yesterday because we did not want people creating more characters. New characters will not get holo's.

Christmas gifts are traditionally MMOG fiasco's. Who are we to buck tradition?

We wish you peace and prosperity this season. Happy holo-days, and May the Force Be With You!"[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 24 December 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
Developer JustG'nin açıklaması:

"Since the execution of the holo gift left some deserving folks lacking, we decided to have santa visit EVERYONE. Yes we know some folks got two. Hopefully EVERYONE got at least one.

We did not announce this yesterday because we did not want people creating more characters. New characters will not get holo's.

Christmas gifts are traditionally MMOG fiasco's. Who are we to buck tradition?

We wish you peace and prosperity this season. Happy holo-days, and May the Force Be With You!"[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

Türkçe mealini de yazıyım da "Mühendis" gibi İngilizce cahili arkadaşlar da nasiplensin: (Coldwind bu iş görür sanırım :-P)

Geliştirici SadeceG'nin açıklaması:

"Holo armağanının idamının haketmiş ahaliyi eksik bırakmasından dolayı, Noel Baba'nın HERKESİ ziyaret etmesine karar verdik. Evet bazı ahalinin iki aldığını biliyoruz. Çok şükür HERKESİN en azından biri var.

Bunu dün yüksek sesle bildirmedik çünkü insanların yeni kişilikler yaratmalarını istemedik. Yeni kişilikler holo almayacaklar.

Noel hediyeleri MMOG'lerin geleneksel fiyaskolarıdır. Biz kim oluyoruz ki geleneği atlıyoruz??

Size bu mevsim barış ve başarı diliyoruz. Mutlu holo-günler ve Kudret sizinle olsun!!!

Bu tercüme İngilizce kelimelerin Türkçe ilk anlamlarına göre yapılmıştır. :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 24 December 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 24 December 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
Happy holo-days,[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse

lol budur[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Sosyal ağlarda paylaş

bende 3 holo oldu şimdi

lion bu arada su anda guild recruiterlik isleriyle cok ugrasiyorum
bayada yeni oyuncu geldi
saat 9 gibi 1 saat,iimi bu holo trade e ayirmayi dusundum bi goruselim
eclipse /tell sne
baya holo birikti kettemoorda[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 25 December 2003 01:14 tarihinde demiş ki:
da2019....

çok kötü :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

Abicim vallaha sözlükte ne yazıyosa onu yazdım, execution'ın ilk anlamı uygulama tabi de idam daha hoş geldi, executioner falan var ya o baapta :-P

Folk da ahali dio sözlük ben napiim... Biz de bilioz tabikin ne anlama geldiğini...

U knw wut I'm sayin'!!!! :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...