Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Lombak'da yayınlanan Cihangir'de bir ev çizgi romanı çok hoş. "Bir evde birkaç genç beraber kalırsa, bir sürü insan bu eve gelip giderse, nolur" gibisinden bir hikaye. Özellikle Duman şarkıları eşliğinde dinlenmesini tavsiye ederim. Ordaki karakterlerden en çok bana benziyen kim diye düşünürsek, Batu diyebilirim. Her kıza sulanır. Ama hiç hayatında bir kızla beraber olmaz. Ömer kadar ciddi bir tip değil ama suratı hep asıktır.. tamam tıpatıp bana benziyor demiyorum ama içlerinden en çok o bana benziyor. Hmm siz de kendinizden birşeyler bulabilirsiniz aslında. Dolu dolu kareler, komik komik durumlar.. Eskiden hep ablak, komikaze gibi tek karelik espriler'le ilgilendiğimden, Oky'nin bu çizgi romanını hiç okumamıştım. Ama çok hoş cidden çok hoş[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 süperdir. memo ve oky rullaz ownz joo![hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ooo memotembelçizer ve oky gibi üstad çizerlerin eserlerini okumamak ayıp oluyor,ama okumuşun aferin :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Valla ebnde ılk sayılarıdan baslıyarak gerek cıltlerı gerek gerdılerden topladıklarım mevcut cok da severım varsa sehıtler sonra onu okurum ılk.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ben altı yedi yıl önce Doktor'un davranış olarak aynısıydım. Sonra içimdeki Batu uyandı(ki aslında bozuk ağzı, kimseyi takmayan ve her gördüğüne atlayan modern gençliğe karşı 'bana ne emua goyim, çok mu lazım' tavrıyla anti kahraman bir karakterdir) ardından üniversite yıllarında Muhittin olma çabaları patladı ve son aşamada yine kendim oldum. Güzeldir Cihangirde bir ev, bazı bölümleri 'aa hakikaten ben böyle bir adam/kız tanıyorum dedirtir. Ownz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ilk okuduğumda ben de sevdim ama sora baktım adam gizliden gizliye fantezilerini falan çiziyo ne biliyim ondan sonra çok gıcık oldum zaten artık leman mış lemanyakmış okunmaz oldu belden yukarısı olmayan karelerden iyice b..u çıkmış dergilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 vonvonvon ronronron gibi yazılar okumamızı sağlayan şahane eser[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar