Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Evet 2 gundur net bozuktu giremedim bu sabah anca girebilidm....3.5 aylik charima sadece 1 holo gelmis ve ne dedi tahmin edin bakalim: Master Bio-Eng..daha kotusu olamazdi herald ufff beyaz yardim pls bio da hehe evet beyler size ne ickti holodan
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Abi çok büyük geçmiş olsun... Ama dua et, daha kötüsü de olabilirdi... "In order to hede hödö, you must become Master Emperor!!!" :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hehe bio harbi en zor prof bence...uff napsam yaw infinity de mi kassam ne bilim bio masterlanmaz hayatta
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bi beyazla konuş o sana yardımcı olacaktır...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya bh deseydi ne decektin[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 o zaman kasmazdim hehe ya da bh kasip hincimi jedilardan alirdim
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya politician deseydi ? :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum.
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 O zaman da başımıza vali olup, kaldırım falan yaptırıp yolunu bulurdu. :-P Bak Muho nası hergün 40k-50k çekio hazineden... :-D Geçen gün çektiği 40kya çok güldüm, açıklamasına: "Yılbaşında arkadaşlarla içicez." yazmış... :lol:[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
jonq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Valla ben master marksmanim bh ye kasiyom pistoleer çikti simdi bh yi silip onami kassam diye dusunmeden edemiyom :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: jonq, 25 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: Valla ben master marksmanim bh ye kasiyom pistoleer çikti simdi bh yi silip onami kassam diye dusunmeden edemiyom :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Valla bence iyi edersin, yol yakınken dön istersen...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Hadi söylemiim diyodum dayanamadım... Geçen hafta Qi-Gonn'un bana verdiği holodan çıkan: "Weaponsmith!!!!!!!!!!!!" Artık benim cenabetliğim mi, Qi-Gonn'unki mi bilemiorum... Şuan kasmaya başlamadım, Master TKA & Master Rifleman olup biraz sefamı süriyim diorum... Ama ne kadar dayanırım bilemiorum, çantadaki hololar ışıl ışıl parlayıp "Kullan beni!! Kullan beni!!" diye bağırıyolar. :-D Bu arada sith holosu olan arkadaşlarla jedi holo değişmek istiorum. Bi mesaj atarlarsa sevinirim...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ben Master BH çıktıktan sonra holo işini unutali çok oldu.Şimdi koleksiyon yapiyorum sadece.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Niye Pearce, dostum?? Kassana BH. Hem commandoyu surrender edersin. Sıkılmadın mı Rebel kesmekten? :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ya benim okadar kasıp yaptığım şeyi şak diye silmeye pek tahammülüm yok.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ben olsam bu hololara hiç bulaşmazdım... :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Boşver abi bi de BHyi dene, bakarsın daha hoşuna gider...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hocam sizce kasmaya deger mi yaw?bio eng ya
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Kas kas, değişiklik iyidir. Bakarsın hoşuna gider, BE olarak kalırsın, paraya para demezsin...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse
Sin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bio rngineer zevkli guzel skill herhalde creature handlerdan zor olamaz 1.5 hafta once holodan ch cikti hergun hunt yapmama ragmen 2 4 0 4 anca oldu[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya millete iki tane mi holo çıktı? çok ciddiyim döverim ya kaç aylık karakterime tek holo bide abudik gubidik bi sanat eseri gelmiş?
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ehehe bana iki tane ama soyle birincisi cikmis felan..kullandim bende o sanat eserinide eve dropladim ertesi gun girdim bi tane daha gelmis bide sanat eseri... sesimi cikarmadim :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono
jonq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Sin, 25 December 2003 18:25 tarihinde demiş ki: bio rngineer zevkli guzel skill herhalde creature handlerdan zor olamaz 1.5 hafta once holodan ch cikti hergun hunt yapmama ragmen 2 4 0 4 anca oldu[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Surrender edip durmasam kesin master CH olmustum simdiye. Ben sana Haydar i vereyim iyi CH exp. getiriyor :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
Guru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 banada iki tane geldi ama ilk gelenleri banakaya koymuştum ertesi gün yine mail gelmiş ve giftler inventory deydi..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
game947 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Benimde iki charim vardi biri yeni birine commando birine entertainer geldi ve hicbirsey surrender etmek zorunda kalmadim cunku zaten amacim onlardı herkede iyi hololar : )[hline]:) :-) ;-) :-p :-O
Serif Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yaw vallaha deymez neyi istiyosaniz onu oynayin. Eninde sonunda bu aptal sistemi degistircekler. Ben sirf meraktan baktim:) Master carbineer cikti. Ama t-21 imi birakmaya hic niyetim yoktur. Simdi butun derdim medicine use 5 veren bi kilik bulmakta o zaman master rifleman, master TKA ve commanda FT3 olabilecegim.:)[hline]Est Sularus oth Mithas
Öne çıkan mesajlar