Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Evet 2 gundur net bozuktu giremedim bu sabah anca girebilidm....3.5 aylik charima sadece 1 holo gelmis ve ne dedi tahmin edin bakalim: Master Bio-Eng..daha kotusu olamazdi herald ufff beyaz yardim pls bio da hehe evet beyler size ne ickti holodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Abi çok büyük geçmiş olsun... Ama dua et, daha kötüsü de olabilirdi... "In order to hede hödö, you must become Master Emperor!!!" :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hehe bio harbi en zor prof bence...uff napsam yaw infinity de mi kassam ne bilim bio masterlanmaz hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Bi beyazla konuş o sana yardımcı olacaktır...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya bh deseydi ne decektin[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout master bounty hunter, master entertainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 o zaman kasmazdim hehe ya da bh kasip hincimi jedilardan alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya politician deseydi ? :)[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 O zaman da başımıza vali olup, kaldırım falan yaptırıp yolunu bulurdu. :-P Bak Muho nası hergün 40k-50k çekio hazineden... :-D Geçen gün çektiği 40kya çok güldüm, açıklamasına: "Yılbaşında arkadaşlarla içicez." yazmış... :lol:[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Valla ben master marksmanim bh ye kasiyom pistoleer çikti simdi bh yi silip onami kassam diye dusunmeden edemiyom :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: jonq, 25 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: Valla ben master marksmanim bh ye kasiyom pistoleer çikti simdi bh yi silip onami kassam diye dusunmeden edemiyom :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Valla bence iyi edersin, yol yakınken dön istersen...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Hadi söylemiim diyodum dayanamadım... Geçen hafta Qi-Gonn'un bana verdiği holodan çıkan: "Weaponsmith!!!!!!!!!!!!" Artık benim cenabetliğim mi, Qi-Gonn'unki mi bilemiorum... Şuan kasmaya başlamadım, Master TKA & Master Rifleman olup biraz sefamı süriyim diorum... Ama ne kadar dayanırım bilemiorum, çantadaki hololar ışıl ışıl parlayıp "Kullan beni!! Kullan beni!!" diye bağırıyolar. :-D Bu arada sith holosu olan arkadaşlarla jedi holo değişmek istiorum. Bi mesaj atarlarsa sevinirim...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ben Master BH çıktıktan sonra holo işini unutali çok oldu.Şimdi koleksiyon yapiyorum sadece.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Niye Pearce, dostum?? Kassana BH. Hem commandoyu surrender edersin. Sıkılmadın mı Rebel kesmekten? :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ya benim okadar kasıp yaptığım şeyi şak diye silmeye pek tahammülüm yok.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ben olsam bu hololara hiç bulaşmazdım... :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Boşver abi bi de BHyi dene, bakarsın daha hoşuna gider...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hocam sizce kasmaya deger mi yaw?bio eng ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Kas kas, değişiklik iyidir. Bakarsın hoşuna gider, BE olarak kalırsın, paraya para demezsin...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bio rngineer zevkli guzel skill herhalde creature handlerdan zor olamaz 1.5 hafta once holodan ch cikti hergun hunt yapmama ragmen 2 4 0 4 anca oldu[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya millete iki tane mi holo çıktı? çok ciddiyim döverim ya kaç aylık karakterime tek holo bide abudik gubidik bi sanat eseri gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ehehe bana iki tane ama soyle birincisi cikmis felan..kullandim bende o sanat eserinide eve dropladim ertesi gun girdim bi tane daha gelmis bide sanat eseri... sesimi cikarmadim :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Sin, 25 December 2003 18:25 tarihinde demiş ki: bio rngineer zevkli guzel skill herhalde creature handlerdan zor olamaz 1.5 hafta once holodan ch cikti hergun hunt yapmama ragmen 2 4 0 4 anca oldu[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Surrender edip durmasam kesin master CH olmustum simdiye. Ben sana Haydar i vereyim iyi CH exp. getiriyor :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 banada iki tane geldi ama ilk gelenleri banakaya koymuştum ertesi gün yine mail gelmiş ve giftler inventory deydi..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Benimde iki charim vardi biri yeni birine commando birine entertainer geldi ve hicbirsey surrender etmek zorunda kalmadim cunku zaten amacim onlardı herkede iyi hololar : )[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yaw vallaha deymez neyi istiyosaniz onu oynayin. Eninde sonunda bu aptal sistemi degistircekler. Ben sirf meraktan baktim:) Master carbineer cikti. Ama t-21 imi birakmaya hic niyetim yoktur. Simdi butun derdim medicine use 5 veren bi kilik bulmakta o zaman master rifleman, master TKA ve commanda FT3 olabilecegim.:)[hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar