Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Henuz cözemedigim bir sorun yuzunden oyundan Screenshot alamiyorum , oyunu oynayan ve güzel SSler almis olanlar forumda digerkilerle paylasirlarsa sevinirim. Ayrica bildiginiz güzel hunt ve maden bölgelerinide burdan paylasabilirsiniz digerkilerle.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Windowed mode'da SS almak için boş bir paint dosyası açıp içine paste etmen gerekiyor. Full Screen'de normal alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ben fullscreen oynuyorum ama olmuyor.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Hmm, o zaman bilemeyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leventhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Cortez, demek ki bu sorun betadan beri çözülmemiş. Screenshot aldığın zaman aslında windows copy yapıyor. Yani ram bellekte kalıyor. Daha sonra oyunun dışında bu dosyayı windows'ta bir yere paste etmen gerek. Elbette bunu her scr aldığında yapman lazım :( Ama belki de cache da sorun olabilir. Birikmiş cache dosyaları çeşitli sorunlar çıkarıyor biliyorsun. Açılmayan walletlar, mapler, vb.). Bu durumda, belki bir cache temizliğinin zamanı gelmiş olabilir. Kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 UO screenshot utility'nin çalışabilmesi lazım.[hline]Mirage a.k.a. NaileR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar