BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bir takım nahoş duygularımla kapladığım kırmızı kaplı defterim, İçine yılların birikimi, huysuz satırlarımı akıttım içine, Kustum içimdeki çirkine dair olan her şeyi, Ve güzel olanlardan men edercesine göz ardı ettim seni, Mutlu anlarımda uzak tuttum senin suretini. Mutsuzluğumun ifadesi kırmızı kaplı defterim, Her sayfasında başka bir derdim, Her köşesinde melankolim, İçimdeki sıkıntılarımı deşifre ettim, Ve seni mahvettim. Sevginin bir parçasından bile yoksun kırmızı kaplı defterim, İçi nefret ve kin dolu sözlerim, İncir çekirdeğini doldumayan kaprislerim, Kıskançlığımın tesiri isimlerin, Söylemeye varmadı dilim, yazı verdi elim. Özür dilerim kırmızı kaplı defterim, Sen de iyi bilirsin ki, içten değildi sözlerim, Sadece bir haykırış içimdeki habise, cellalendim, Bastırdığımı sandığım hislerim, Seni de üzdü kırmızı kaplı defterim... Özür dilerim... 25/12/2003 01:54[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 25 December 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 sen mi yazdın?eger sn yazdıysan çok güzel olmuş bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Gerçekten çok güzel. Eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 teşekküler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: BabacumMostors, 25 December 2003 01:54 tarihinde demiş ki: Mutsuzluğumun ifadesi kırmızı kaplı defterim, Her sayfasında başka bir derdim, Her köşesinde melankolim, İçimdeki sıkıntılarımı deşifre ettim, Ve seni mahvettim. 25/12/2003 01:54[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 25 December 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] eline sağlık diyorum...[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 çok beğendim. pek sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar