Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Çok hoşuma gitti yayınlamak istedim umarım beğenirsiniz.. "Çinli'nin biri kasaba pazarına gidecekmiş. Yol da az buz değil... Köylüleriyle, ailesiyle vedalaşmış, siparişlerini almış yola düşmüş. Günlerce yürüyüp kasabaya varmış. İşini görmüş, eşin dostun, evdekilerin siparişlerini almış. Dönmeye hazırlanırken, bir aynacı tezgahındaki aynaları görmüş. Aklına genç karısı gelmiş. Köyde hiç ayna olmadığını, bu hediyenin onu mutlu edeceğini düşünerek, bir ayna almış. Eve döner dönmez, hayatında ilk defa ayna gören karısına keyifle vermiş hediyesini. Kadın, aynayı eline almasıyla, çığlığı basıp, iki gözü iki çeşme, fırlayıp kaçmış evden. Doğru anasının evine koşmuş: " Anaa... Anaaa... Sorma başıma neler geldi! Bak! Benimki kasabadan, benden daha genç, daha güzel bir karı daha almış, getirmiş " Anası, şaşkınlık ve üzüntüyle aynayı kızının elinden alıp bakmış: "Ağlama boşuna be kızım ; demiş, “baksana, getirdiği karı, acuzenin biri " (komikaze.net)[hline][Mix]Blackicé a.k.a Kevin Blackice Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız [Bu mesaj Black1ce tarafından 25 December 2003 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Annesinin dediği laf güzel bitek gerisini pek beğenmedim.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Fena değil, ortalama da , Çin'le ne alaka onu anlayamadım[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 çinle bi alakası olduğunu sanmıyorum ama fıkra beni gülümsetmedi bile onu biliyorum yani...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 pek komik değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaştığın için saol oncelikle ama “ bu noluyo annamadım... :)???[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 fIkra pek güzeL değiL ama. Dip Not:arkada$In i$Letim sistemi Xp oLduğu için böyLe $eyLer oLuyor Ben bunu 3 kere beLirttim.(Örn:Euro 1 Euro 2 Euro 3)[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya okudum ama okumasamıydım acaba diorum... :) :p[hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Ehe. Bu kadar fazlasını haketmiyor.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar