Granader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 evet arkadaşlar fenerbahce maçının yenilgisiyle iddiaları kaybettim. 4 lişiyle girmiştim ühühü maddi yönden göçeceğim[hline]Fizban:Souuuuuuuth Disappear:Paaaaaaaaark Fizban:Soooouth Disappear:Parrrrrk Fizban:SOOUUTHHHH Granader: South Park izletin sussunlar. Muhaha Disappear:PARRKKK Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 muhaha zengin oldum ! Allah fblileri korusun,böyle adamlar varken biz Bjk liler aç kalmayız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben galatasaray maclari haric iddiaya girmiyorum[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ehe pizza hut'tan sınırsız pizza ve kola okulun ilk günü bütün gün yemeğim ve kolam orjinal bjk atkısı 8-10 tane kutu kola kazandım.. saolun fb'liler 40 yılın başı bi işe yaradınız..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ehehe bir atkı birde şapka kaybettik kuzenlere karşı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 gs liyim ama bir yemek kazandım fenre güvenmek hatadır ben size söyleyeyim[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.