Granader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 evet arkadaşlar fenerbahce maçının yenilgisiyle iddiaları kaybettim. 4 lişiyle girmiştim ühühü maddi yönden göçeceğim[hline]Fizban:Souuuuuuuth Disappear:Paaaaaaaaark Fizban:Soooouth Disappear:Parrrrrk Fizban:SOOUUTHHHH Granader: South Park izletin sussunlar. Muhaha Disappear:PARRKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 muhaha zengin oldum ! Allah fblileri korusun,böyle adamlar varken biz Bjk liler aç kalmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben galatasaray maclari haric iddiaya girmiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ehe pizza hut'tan sınırsız pizza ve kola okulun ilk günü bütün gün yemeğim ve kolam orjinal bjk atkısı 8-10 tane kutu kola kazandım.. saolun fb'liler 40 yılın başı bi işe yaradınız..[hline]Siyah Beyaz Rengi, Taraftarın Sesi, Bütün Basın Traş, FORZA BEŞİKTAŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ehehe bir atkı birde şapka kaybettik kuzenlere karşı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 gs liyim ama bir yemek kazandım fenre güvenmek hatadır ben size söyleyeyim[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar