Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[GuildHall] Lonca Kuruluyor!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten bir pa kurmanın esas şartı, diğer ihtiyaçlar bir yana bir birliktelik oluşturabilmek. game947 isimli arkadaş çok heyecanlı davranıyor bu konuda. keşke önce bir oyuna başlasaydı, eş-dost anlamında bir çevre edinseydi de ondan sonra böyle bir işe soyunup soyunmayacağına karar verseydi.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar burda Revhasın bahsettiği konu ayrı,tekrar açıklayım.DL içerisindeki meslek gruplarını birlikte çalışmaya yönlendirmek amacı ile PA İÇİ yapılar kurmayı düşünüyoruz olay budur.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Mesaj tarihi:
Ben o işin ne kadar zor olduğunu biliyorum ve oyunda olmayışım bu konunun ne kadar zor olduğunu bilmemem demek değil.FAQ lardan forumlardaN VE PATİCKİN VE en önemlisi MIghty_THor un söyledikleri . Bu işin ne kadar kompplike olduğunu biliyorum lütfen kimse önyargılı davranmasın ve benim de amaçladığım şeyler yukarıdakiler.

[Bu mesaj game947 tarafından 11 September 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
unity100, 22 December 2003 20:44 tarihinde demiş ki:
bes.

bu lonca ne oldu hala kurulmadi mi ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.

Kurulmadı Enako dostum da Eylül ayında kalmış bi mesajı tekrar niye tartışmaya açıyosun onu anlamadım... Ricace (Game947) RIP üyesi ve şu anda yeni bir guild kurmayı düşündüğünü zannetmiyorum...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
Bişi yapmadı dostum yapsaydı haberin olurdu... Kalan son 5 üyeniz de oraya giderdi, gene Sufi'yle başbaşa kalırdınız... :-P

Bu arada geçen gün sonunda sizin şehre gelebildim, kimse yoktu şehirde ama, şehir düzenlemesi güzel olmuş...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
devvo'cum, bizim enako ile koskoca galaxy'de 2 türk rebel iken bu durumdan bir şikayetimiz yoktu. hatta enako oyuna başlamadan önce ben tek türk rebel iken de durumdan şikayetçi değildim. durum yine o hale gelirse yine bir şikayetimiz olmaz. önemli olan olmayi istedigimiz tarafta sonuna kadar mücadeleye devam etmeye kararli oluşumuz.

kaldı ki öyle bir durum da yok.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

[Bu mesaj Sufi tarafından 25 December 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dostum Sufi, tamam mücadelenizde haklısınız yapacaksınız ama gün geçtikçe üye kaybediyosunuz... Bunun bi çözümü olmalı.[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
  • Yeni Oluştur...