_Phoebus_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 beyler bayanlar... bu oyunun fanatikleri çoktur bi çok topic vardı konu hakkında ama çözümü bulamadım dewmi moorela oynanan kağıt oyununu çözemedim yardımcı olur musunuz[hline]There is a difference between invisibility and invincibility...
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bende bitirmiştimde sonra biyerde easter eggleri görmüştüm =P bidaha oynayıp bitirmiştim...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ben habire save/load yaparak geçmiştim zamaında.dene istersen[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Levile katılıyorum bende öle geçtim..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sıkın dişinizi biraz larry 8 geliyor 04'de ya
Öne çıkan mesajlar