pirireis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 My Documents'te My Music var benim orda bissürü mp3 var ve grupları tek tek ayırdım metallica,nightwish gibi falan bugün bi baktım dosyanın üzerinde metallicanın resmi almora diye ayrı bir dosya var ondada almoranın albüm kapağı resmi.anlamadım ben ya içinde resimde bu mp3 dosyasının...[hline]piri reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ewt xp özelliği gayet güzel dimi? ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pirireis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 cahilim kaldım bu konuda kusura bakmayım ama Thumbnail ne demek:)?[hline]piri reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 "başparmak tırnağı" Acaba bu resimlere neden bu ad verildi ha şimdi merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 XP'ye güzel demeyin daatırım. Çok b.ktan bi işletim sistemi. Akıllı durun dellendirmeyin beni :) bide mümkünse bu topicleri buraya yazmayın. son zamanlarda bu bölümde çok fazla alakasız konu görüyorum ve çoğu bilgisayarla ilgili oluyor. ha birde sanane yetkililer var derseniz ki şöyle bir şey söylemek durumundayım: ben bu forumun bir üyesimiyim? evet üyesiyim. o zaman bu soruyu sormaya cüret eden arkadaş için üzgünüm çünkü çenemi kapatamaz :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Yok abi ben çevirdim öyle... Türkçesini ben de bilmiyorum ama pek benzetemedim. Bi üstteki arkadaşa da not: 2-3 sene Win ME kullan öyle güzel geliyo ki XP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Cookies'i çörek diye çeviren kişioğlu, pek tabii thumbnail'i başparmak tırnağı diye çevirir. Peki bizim okulun forumları napar. Cookies'i gider kukis diye çevirir, benide yarar![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 "Küçük Resim" desek nasıl olur ? Sonuçta "Küçük Resim Görünümü" diye bir şey var çünkü ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Qui, 25 December 2003 00:14 tarihinde demiş ki: Cookies'i çörek diye çeviren kişioğlu, pek tabii thumbnail'i başparmak tırnağı diye çevirir. işte bu kadar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 pek de konu dışıymış[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Xp özelliği :) .her bişi yapıyor arkadaş :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 pek de konu dışıymış[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Xp özelliği :) .her bişi yapıyor arkadaş :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar