Spartan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dün sağ gözüme toz kaçtı sanırım, kirpik kaçmasına benzemiyor çünkü gözükmüyor ve cıkmadı 1 gündür..ne yapabilirim uykudan uyandım acıdan bu saatte bakın ibret alın.. kendilerini nasıl çıkartabilirim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bol suyla yika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yıka sonra da çay pansumanı yap rahatlatır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yıkıyorum ama suyla yıkarken feci acıyor.üst göz kapagımı ters çevirebilseydim cıkardı kolayca ama cok zor kaldı böyle bu..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Eczanaye git onlar tuzlu bi sıvı ile yıkıyor 1 saniyede çıkarıyorlar. Yalnız geçikme retinayı falan çizer başına iş alırsın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu tür posizyonlarda yapılacak en büyük hata uzun süre gözü kurcalamaktır. Bir iki uğraştın baktın çıkmıyor daha fazla kurcalama. En basiti gözüne bir şey saplanmış olabilir sen kurcaladıkça etrafını daha beter oyar. Çok ufak bir şey olduğundan sen bunun ne olduğunu bile anlamazsın. Mesela benim iki gözümden de daha önce metal çapak çıkartıldı, öyle küçüklerki çıkartıldıktan sonra bile pek göremedim :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bana da olmustu aynısı toz kacmıstı guzelce ovaladım cıkardım ehe fakat cıktıktan sonra acısı devam etmıstı sonradan orendım kı bu toz goz kapagımı ıcten az cızmıs.sende de acı yapan odur belkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bi ara garbage'ladım ama sonra uyarı üzerine (saol fedaykin) içinde "bilgi" olduğunu fark edip geri aldım. ama şunu söylemeden de edemiyorum: gözüme bişey kaçtı threadi konu dışında baki kaldı diye, "su içtim", "kafamı kaşıdım", "bok sıçtım" nevi şeylere prim vermemeliyiz. aralarındaki fark birinde yardım çağrısı ve cevabi bilgiler olması, diğerinde bi şeyim olmamasıdır. mersi. iyi günner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Hemen sağlık ocağı gibi biryerlere git en azından eczaneye git tehlikeli bir durum olabilir. Lisedeyken işgüvenliği dersinde anlatmışlardı ufacık toz çapak ki fedaykinin dediği gibi çapak neler yapabilir adam korkuyor yani en kısa sürede uzman ellere teslim ol :)[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Fedaykinin msjı olmasa bende "ee bende az önce su içtim" diye msj atıcaktım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 teşekkür ederim yardımlarınız için..kurcalamayı bıraktım acı azaldı..sanırım tahriş oldu..bir gün daha bekliycem geçmesse giderim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 çıkar gözünü yıka sonra tak..olmazsa kullanma yenisini alırsın. 2025 te bööle dicez..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" iyi günner. Tam edit al bunu imza yap :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Kezzap bas[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Absolut, 24 December 2003 09:54 tarihinde demiş ki: Eczanaye git onlar tuzlu bi sıvı ile yıkıyor 1 saniyede çıkarıyorlar. Yalnız geçikme retinayı falan çizer başına iş alırsın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting o çizilme bi süre acı verir 1 kaç gün sonra geçer.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "su içtim", "kafamı kaşıdım", "bok sıçtım" mersi. iyi günner. ehueu süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: bi ara garbage'ladım ama sonra uyarı üzerine (saol fedaykin) içinde "bilgi" olduğunu fark edip geri aldım. ama şunu söylemeden de edemiyorum: gözüme bişey kaçtı threadi konu dışında baki kaldı diye, "su içtim", "kafamı kaşıdım", "bok sıçtım" nevi şeylere prim vermemeliyiz. aralarındaki fark birinde yardım çağrısı ve cevabi bilgiler olması, diğerinde bi şeyim olmamasıdır. mersi. iyi günner. Ay gulmekten gozumden yas geldi resmen..... "Su ictim "Kafami kasidim "Bok sictim" bunlar birsey deil sonundaki kibarlik oldurdu beni Mersi iyi gunler..... Peki guzelim yine bekleriz...:lol: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bok sıçtım :lol:[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 metal çapak? oha! bisikletin bir parçasımıymış? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 geçen sene gözüme eşek arısının iğnesi kaçmıştı hala içerde ya çok acıyo napmalıyım?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yok yanlış anladın eşek arısı zaten kaçmıştı ama onu çıkardık iğnesi içerde sadece. Ama o bile çok acıtıyo yardım edin.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hmmm mantıklı.. saol dorsia hemen işe başlıyorum :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar