Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bülent Üstün Kenan Yarar Selçuk Erdem Erdil Yaşaroğlu Memo Tembelçizer Bahadır Baruter Fatih Solmaz Oky Ersin Karabulut Emrah Ablak Türkiye'de en sevdiğim çizerler. Özellikle Kenan, Selçuk ve Oky. Bunların lombak, hotmail, yahoo, penguen üzerinde bir sürü e-mail adresleri var. Birkaçına e-mail yollamıştım ama cevap gelmedi. Acaba bu adamların bildiğiniz tüm e-mail adresleri nelerdir?[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 penguen ve lombaktakileri kullanıyolar bab. try again.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Emrah Ablak'ın banada lazım ya bitiyorum çizimlerine.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Öne çıkan mesajlar