Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bir Evin Deed Olması..?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar Ornek veriyim Nebuladaki Stafflar mı diyim scrpterlarmı diyim nese 2 tane Sato ve Large Keep yapmıslar.
Cok da guzel ve harika olmus bende serverımda Kendime Ev yaptım daha dogrusu yapmaya calıstım ama 2 tane sorunla karsılastım...bunlar.

1-Evin Catısını yapamadım...(nasıl olcagınıda bilmıorum yardım edersenz sevinirim)
2-Evi yaptım digelim hersey bitti faln ona Tabela koyup nasıl deed haline cevircem ?

Bu sorunlarla karsılasıgıorum belki baska yerlerde yazmıslardır ama aradım sitede istedigim sonuca waramadım yardım edersenizi cok sevinirim..[hline]..::Never Be The Same Again::..
Mesaj tarihi:
said:
Erondora, 24 December 2003 01:00 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaslar Ornek veriyim Nebuladaki Stafflar mı diyim scrpterlarmı diyim nese 2 tane Sato ve Large Keep yapmıslar.
Cok da guzel ve harika olmus bende serverımda Kendime Ev yaptım daha dogrusu yapmaya calıstım ama 2 tane sorunla karsılastım...bunlar.

1-Evin Catısını yapamadım...(nasıl olcagınıda bilmıorum yardım edersenz sevinirim)
2-Evi yaptım digelim hersey bitti faln ona Tabela koyup nasıl deed haline cevircem ?

Bu sorunlarla karsılasıgıorum belki baska yerlerde yazmıslardır ama aradım sitede istedigim sonuca waramadım yardım edersenizi cok sevinirim..[hline]..::Never Be The Same Again::..

Evet Arkadaslar Yardım edecek biri yokmu? Lutfen...[hline]..::Never Be The Same Again::..
Mesaj tarihi:
[bir ustteki mesaji quote etmiyoruz gereksizce /bag]

Saol Baggio tHanks very much :P[hline]..::Never Be The Same Again::..

[Bu mesaj Baggio tarafından 24 December 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...