Erondora Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Evet arkadaslar Ornek veriyim Nebuladaki Stafflar mı diyim scrpterlarmı diyim nese 2 tane Sato ve Large Keep yapmıslar. Cok da guzel ve harika olmus bende serverımda Kendime Ev yaptım daha dogrusu yapmaya calıstım ama 2 tane sorunla karsılastım...bunlar. 1-Evin Catısını yapamadım...(nasıl olcagınıda bilmıorum yardım edersenz sevinirim) 2-Evi yaptım digelim hersey bitti faln ona Tabela koyup nasıl deed haline cevircem ? Bu sorunlarla karsılasıgıorum belki baska yerlerde yazmıslardır ama aradım sitede istedigim sonuca waramadım yardım edersenizi cok sevinirim..[hline]..::Never Be The Same Again::..
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Erondora, 24 December 2003 01:00 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar Ornek veriyim Nebuladaki Stafflar mı diyim scrpterlarmı diyim nese 2 tane Sato ve Large Keep yapmıslar. Cok da guzel ve harika olmus bende serverımda Kendime Ev yaptım daha dogrusu yapmaya calıstım ama 2 tane sorunla karsılastım...bunlar. 1-Evin Catısını yapamadım...(nasıl olcagınıda bilmıorum yardım edersenz sevinirim) 2-Evi yaptım digelim hersey bitti faln ona Tabela koyup nasıl deed haline cevircem ? Bu sorunlarla karsılasıgıorum belki baska yerlerde yazmıslardır ama aradım sitede istedigim sonuca waramadım yardım edersenizi cok sevinirim..[hline]..::Never Be The Same Again::.. Evet Arkadaslar Yardım edecek biri yokmu? Lutfen...[hline]..::Never Be The Same Again::..
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sphereserver.com scriptsharing bolumunde vardi bazi yeni ev scriptleri, oradan bakabilirsin. Cati yapmak icin de cati dekorlarini koyup .nudgeup ile ayarlayacaksin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 [bir ustteki mesaji quote etmiyoruz gereksizce /bag] Saol Baggio tHanks very much :P[hline]..::Never Be The Same Again::.. [Bu mesaj Baggio tarafından 24 December 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar