DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yanlış bişi yapmadık gayet konuyla ilgili bunalr tartışılmalı düşünen kazanır korkan deil[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 toplumların kültürleri her zaman etkilenmiştir diğer kültürlerden bizim kültürümüzde bulunan çoğu gelenekte zaten araplardan gelmedir neyse gereksiz bi tartışma başlamasın mutlu noeller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 onu bunu bırakın da buna bakın ve dikkatli olun.. söylediğim doküman.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bırakın adamlar noel i kutlasın alla alla saçmalıyosunuz harbiden... Zaten hepimiz birşeyler tartışmaya bayılıyoruz poff.. Boşver sen noelin keyfine bak..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya Estel bu dokümanın gerçek olduğu kesinmiki ya. 2 arada bir dere de kaldım şimdi ...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 aha buraya koydum işte imzalı kaşeli...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dün gece veya önceki gece bu belgenin haberini tvde izledim bunu yazan emniyet müdürü hakkında halkı paniğe sevketmekten soruşturma açıldı.[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 pfff belge ilginç hane akmerkeze 4 yıldır gitemdim ama sonuçta naparsanız yapın orda bikaç bin insan oluır ...[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 A bende dün ole bişi duydum sanırım. Yalanlıyorlardı sanırım pek emin değilim ama...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Evet.. halkı paniğe sevkettirmek... halkı paniğe sevkettirmek soruşturma.. hmm[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: DeamoN, 24 December 2003 15:51 tarihinde demiş ki: yanlış bişi yapmadık gayet konuyla ilgili bunalr tartışılmalı düşünen kazanır korkan deil[hline]bornozlu canavar ya ne diyosun allah askina konuyla nasil ilgili? noeli kutlamak icin baslik acilmis altina universitelerin bilmemnelerini yazip tartisma cikarmisiniz sonrada gelip korkmayin tartisin diyosun ac farkli bi konu, olayin o yonunu orda tartis.[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 neyse DiaBLeSSe hanım mutlu noeller aman dikkatli olun.. bikça mısra yazalaım: (dogru mu bilmiorum ama) ölüm alalhın emri ayrılık olmasaydı o saldırılarda ölenleerin arkasında kalan insanlar gelio aklma kimbilir kaçı hala geceleri kabuslarla uyanıo.. :-([hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 DiaBLeSSe mutlu noeller. Kendıne dıkkat et.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Tişkkürler =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 müdür yalanladı o yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Kutlayan tüm arkadaşlarımıza mutlu noeller![hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 i wish you a merry chrismas i wish you a merry chrismas nırınırı nırı mutlu noeller[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: DeamoN, 24 December 2003 15:33 tarihinde demiş ki: dediğim şu: -bir hristiyan istedigi gibi parti werir partiye kim olurs aolsu n sitedigini çaırır ben de giderim eğlenirim -herhangi biri br parti werir arkadaşlrını çaırır eğlenir noel için parti der ama... -ama t.c. nin bir üniversitesi 'noel partisi' adı altında resmi bir parti weriosa bu ülkemizdeki kültür yozlaşmasının acı bir kanıtıdır[hline]bornozlu canavar bugün gazetede iran sokaklarında noel ağaçlarını,noel babaları gördüm.Yani dediğin bu kültür kuşatması iran gibi ülkeleri bile etkilemişken bizi niye etkilemesin.türkiye gibi tüm dünya ülkelerini etkiliyor bunlar ama senin gibi pek çok kişi bazı şeylerin sadece türkiyede olduğunu sanıyor ve yanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ben de alman arkadaşıma mail attım saol hatırlattığın için diablesse :) we wish you a merry christmas dınınınınııı[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 mutlu noeller, ben de gevur arklarıma msg atam[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Müslüman olmama rağmen Hristiyanların Noel Kutlamaları hep içimde bir heyecan yaratmıştır bir ülkenin ki ya ingiltere yada amerika nın noel zamanındaki halini hep merak ediyorum ingiltere'nin görmüştüm ama noel hazırlıklarına denk gelmiştim çok tatlı bi duygudur o ki en azından ben böle hissediyorsam hristiyan nasıl hissediyordur :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 We wish you a merry christmas We wish you a merry christmas We wish you a merry christmas And happy new year[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ramazan bayramını bu kadar kutlayan çıkmadı burada, gerçekten düşündürücü.. hrıstiyan arkadaşların noel'ini kutlarım ben de..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 sam sen yanlış anlamışsındır noel kutlamak için illa hristiyan mı olmak lazım ?[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bir müslüman noel'i kutluyor ama ramazan bayramı'nı kutlamıyor, bunda düşündürücü olmayan taraf nedir? noel elbette ki hrıstıyan bayramı, yeni yıl ile alakası yok. ben de yeni yıl'ı kutlarım..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar