Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece Noel =o)

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

said:
DeamoN, 24 December 2003 15:51 tarihinde demiş ki:
yanlış bişi yapmadık gayet konuyla ilgili
bunalr tartışılmalı düşünen kazanır korkan deil[hline]bornozlu canavar

ya ne diyosun allah askina
konuyla nasil ilgili? noeli kutlamak icin baslik acilmis altina universitelerin bilmemnelerini yazip tartisma cikarmisiniz
sonrada gelip korkmayin tartisin diyosun ac farkli bi konu, olayin o yonunu orda tartis.[hline]-->Four String Magic<--
time well
[i]wasted
Sosyal ağlarda paylaş

neyse DiaBLeSSe hanım mutlu noeller
aman dikkatli olun..
bikça mısra yazalaım:
(dogru mu bilmiorum ama)
ölüm alalhın emri
ayrılık olmasaydı

o saldırılarda ölenleerin arkasında kalan insanlar gelio aklma kimbilir kaçı hala geceleri kabuslarla uyanıo..
:-([hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 24 December 2003 15:33 tarihinde demiş ki:
dediğim şu:
-bir hristiyan istedigi gibi parti werir partiye kim olurs aolsu n sitedigini çaırır ben de giderim eğlenirim
-herhangi biri br parti werir arkadaşlrını çaırır eğlenir noel için parti der
ama...
-ama t.c. nin bir üniversitesi 'noel partisi' adı altında resmi bir parti weriosa bu ülkemizdeki kültür yozlaşmasının acı bir kanıtıdır[hline]bornozlu canavar

bugün gazetede iran sokaklarında noel ağaçlarını,noel babaları gördüm.Yani dediğin bu kültür kuşatması iran gibi ülkeleri bile etkilemişken bizi niye etkilemesin.türkiye gibi tüm dünya ülkelerini etkiliyor bunlar ama senin gibi pek çok kişi bazı şeylerin sadece türkiyede olduğunu sanıyor ve yanılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Müslüman olmama rağmen Hristiyanların Noel Kutlamaları hep içimde bir heyecan yaratmıştır bir ülkenin ki ya ingiltere yada amerika nın noel zamanındaki halini hep merak ediyorum ingiltere'nin görmüştüm ama noel hazırlıklarına denk gelmiştim çok tatlı bi duygudur o ki en azından ben böle hissediyorsam hristiyan nasıl hissediyordur :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Sosyal ağlarda paylaş

bir müslüman noel'i kutluyor ama ramazan bayramı'nı kutlamıyor, bunda düşündürücü olmayan taraf nedir? noel elbette ki hrıstıyan bayramı, yeni yıl ile alakası yok. ben de yeni yıl'ı kutlarım..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...