Dygrogrand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Aldım ama daha oynamadım , yarın kazık bir vize var. Cuma günü falan oynarım herhalde. Siz o zamana kadar çözmüş olursunuz gerçi :)[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 1 ay kadar oldu sanırım piyasaya srüleli ama ben de alamadım henüz, delu, gimli filan çözmüşlerdir.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 victoria nedir ayıptır sorması?[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 victoria's secret 8-) Victoria: Empire Under the Sun http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46906[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 eh, pek denemez. ülke ve ordu yönetimi benzer de savaşlar yok o şekilde.. o ne oyundu be. o vaktin hesabıyla medieval ile eu2'nin birleşimi gibiydi, mükemmel kombinasyon..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar