Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 topicte anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 postaladım ben[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 abi bende postaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bide ben mageyim half orc alam dimi yardimci bide grubum hala 2 kisi anlamadım gitti bg2 de 6 kisi fln dı bunda öle deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bende postaladım. Ee malum paladinim. Bırakmam rp ye uymaz... Birde grubuna en fazla bir tane henchman alabilirsin. Fakat bir çok item ve class özellikleri sayesinde arttırabilirsin.Mesela harp of haunting(undead,tryanfrog zombie summon edior). Yada ranger olursan hayvanını summon edebiliorsun.[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 abi mageyim en fazla 1 summon yapılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Necromancery, 27 Şubat 2003 15:45 tarihinde demiş ki: abi mageyim en fazla 1 summon yapılıo Henchman, familar, summon eder sana 3 :) Daha ne istionkine?[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yok henchman barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 henchman+familiar+summon demek istemiş..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 said: Bonecrusher, 14 Mart 2003 10:20 tarihinde demiş ki: henchman+familiar+summon demek istemiş..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Öyle oldu :P[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar