Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Selamlar, En sonunda icqya sorunsuz bağlanıuyorum ama bu seferde bana gelen her mesaj mesaj penceresinde 2 kere geliyor yani gereksiz yer kapılıyor. Çözüm bilen var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Main----> Preferences----> Alerts and Notification 'e bi bak ordan olması lazım ...[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Icq lite kullanıyorum onda oyle bi secenek yok. Ama neyaplım icq2002a kurarız :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sorun kablodan bağlı olduğundan proxy kullanman ve kullandığın proxy'nin dandikliği :-) Bende sürekli proxy değiştiriyorum ve kiminde 3 kere bile geliyor. Proxy'ni değiştir problem çözülür gerek yok başka icq kurmana.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 işin ilginçi adslye gectigimden beri hersey defaultken hemen baglanıyor olması yani proxy falan girmiyorum ama sadece mesajlar 2ser tane geliyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar