Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet kafelerde oyun yasaklandi ?


unity100

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Bir ara yasaklamıslardı el altın okadar cok para verildiki tekrar açtılar sistemin işlemediğiin görünce.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

internet kafe olayı yasaklansın.
devlet sokaklara atm ler gibi internet bağlantılı bilgisayarlar koysun.
oyun oynicaklar evde oynasın.
cafelerden ne kadar vergi alabiliyoki devlet?
adam çekmiş 512kbps adsl yi kaçak mıdır bilmiyom 120 milyon fatura veriyo 20 makine var ful çekiyo ohhh fişde kesmiyo suyundanda koy ohh ohh.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu aslında çok rahat takip ederler bi program yazsın devlet tüm internet kafelere bu programı bedava dağıtsa ve kafeler kullanmak zorunda olsa problem ortadan kalkar.
Bu program ekran koruyucu gibi birşey olsa ekran koruyucu devre dışı iken yani bilgisayar kullanılıyorken oda süreyi kaydetse ay sonunda devletin kuracağı ekip kafeleri dolaşıp programdan süreyi alır birim fiyatına göre kazancını hesaplar vergiyi de ordan hesaplarlar zaten :)Bu kadar basit ama bizim crackerlar hemen devreye girip bir ay içinde buna bi çözüm üretirler :Pp[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnternet kafelerde oyun oynamak zaten yasaktı. Geceleri en geç saat 01,00 da kapatma olayı ortaya çıktığında oyun olayı da yasaklanmıştı. O zmandan beri de yürürlükten hiç kalkmadı aslında ama heryer oynatıyor, cogu yerde geceleri 03,00-04,00a kadar da açıyor.

İnternet cafelerin gece açık olmaması beni cok uyuz etmişti. Çok seviyordum aksam 10,00 dan 11,00 den sonra cafede toplanıp oyun oynamayı cok seviyordum. Bir yaş sınırlaması koyup halledemediler malesef olayı.

Diğer taraftan vergi olayından felan da bahsetmişsiniz ama internet cafelerin vergi problemlerinden önce çözülmesi gereken o kadar çok şey var ki Türkiyede. Devlet daiirelerinde özellikle gümrüklerde Rüşvet tarifesi diye bir tarife varken ve bu tarife sizin işinizin yapılmasında hiç bir yarar sağlamazken var. mAdem böyle bir para vermeye niyetli insanlar bu konuda rüşveti enghellesinler onu devlet vergi diye masraf diye alsın. Bari dandirik bir gümrük memurunun cebine gireceğine devletin kasasına girsin. Neyse konuyu saptırmayayım daha fazla

Ben sustum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 22 December 2003 17:23 tarihinde demiş ki:
ama olsun biz onları bu halleriyle seviyoruz :-)[hline]a.k.a "bay bomba"


Ben sevmiyorum.Sevenide sevmem.. Nedenmi? Onların kaçırdığı vergiler toplumun tüm fertlerine yansıyor. Olan internetin varlığından bile haberi olmayan alt kesim insanlara oluyor zaten sanada değil... İlkokul mezunu paralı bir adamın cafe açıp 1 sene içinde mercedesiyle gezmeye başlaması doğrumu?güzelmi?? Sevilecek birşeymi???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi tabıkıde kacırmıyor, ama cogu kacırıyor. Cogu ruhsatsız. Bende sevmem bu yuzden. Ocaktan ıtıbaren baya bır yasa cıkacak. En basta korsandan kurtuluyoruz.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 23 December 2003 01:29 tarihinde demiş ki:
Ben sevmiyorum.Sevenide sevmem.. Nedenmi? Onların kaçırdığı vergiler toplumun tüm fertlerine yansıyor. Olan internetin varlığından bile haberi olmayan alt kesim insanlara oluyor zaten sanada değil... İlkokul mezunu paralı bir adamın cafe açıp 1 sene içinde mercedesiyle gezmeye başlaması doğrumu?güzelmi?? Sevilecek birşeymi???


ya ne kacirilan vergisi kacirilmayan vergi senin bi yerine yansiyo mu ?

git bu gun devlet dairesine bi tapunu yenilet, senden pul parasi, 'doner sermaye' - her ne boksa - 'tapu harci' 'bilmemne masrafi' diye tonla para keserler.

ulan, be adam, ben gelir vergimi veriyorum satis vergimi veriyorum, devletin zaten GOREVI bu tapu gibi kadastro gibi seylerin kaydini tutmak. ZATEN ben para akitiyorum hazineye, ama sen benim bana hizmet ver diye verdigim parayi nereye veriyosun ki sonra bir de gelip bana senin zaten kendiliginden vermen gereken hizmeti parayla veriyosun ?

al iste sana turkiyede vergi olayi. internet kafelerin vergi vermesiyle turkiye duze cikmaz. sadece askeriye harcamalarina akitilan para artar.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana vergi kacirmayan BIR TEK FIRMA gosterin turkiyede.

is hayatindan haberiniz olan var mi ? herkes kacirabildigi yerde kaciriyor. kacirmiyorum diyen, kanuni olarak oyle gorunen dahi cesitli bagislarla vergiden dusuyor bir suru parayi.

vergi indirimi vasitasiyla yapilan tesvikleri hic saymicycam.

butun bu davarliklar dururken kimse cikip da gercekten toplumsal bir ihtiyaca hizmet eden kafeler vergi kaciriyor hobo demesin. diyenlere tek bir lafim var ; babaniz size evin tapu kadastro bilgilerini versin, gidin bir tapunuzu yeniletin. sonra gelir yazarsiniz vergi, devlet daireleri, devletin verdigi hizmetler hakkinda ne dusundugunuzu buraya.

ne yapacak cocuklar gece 10 da internet kafede oyun oynamayip ? evde oynayacak. ya da ne yapacaklar celik comak mi oynayacaklar ? yooo olmaz araba ezer, 13 yasinda cocuk sokaga salinmaz. peki tik evine, reha muhtar seyrettir kendinle beraber, cocuk manyak olsun iyice, modern teknolojinin sundugu olanaklardan uzak buyusun. ha evine bilgisayar koydum dersen asosyal olsun. ondan sonra 20 milyar harcayip cocugu dersaneye gonderip soktuktan sonra girdigi universitede cocuk bilgisayarlara ya da sosyal hayata isinamasin, sille tokat bitirdikten sonra okulu is basvurusunda karsidaki cakal da caksin bunun pasif asosyalimsi biri oldugunu ya da bu teknolojiden - aslinda sadece bilgisayar demek gunumuzde bu - cakmadigini cocugunun ona bik bik diye sayacagi 2-3 sacma kurs sertifikasindan anlasin, sonra senin onca zahmet harcayip yetistirdigin beben kendinden bi once basvurup ise giren hayatta pismis cakaldan daha az maasla baslasin ise. e tabi nasi baslarsan da oyle gider o ayri.

buna ne diyoruz, evebeyn malligi. vizyonsuzluk. gelecegi gorememek. kendi cocuklarini zaptetmeyi beceremedigi icin baskalarinin ozgurlugune de ket vurdurarak anca basedebilmek. yapmasaydin kardesim cocugu uzak tutamayacaksan internet kafeden gece saat 10 da ? ben gitmek istiyorum kafeye. 10 da degil belki 2 de gitmek istiyorum. barlar da kapansin madem saat 24 te. var mi boyle olay.

kimse de sevinmesin internet kafelerde sunun bunun ya da onun yasaklanip mani olunmasina, bu trend bi basladi mi sizin evinize kadar gelir. birileri cikip yok erotik seks siteleri var cocuklarimiz giriyo hebe hobo girdirtilmesin der. iki uc aklievvel de cikip isslere suzgec koymaya kalkar sonra suudi arabistan standardinda girersiniz internete. aaa iki uc becereksiz ana baba namzedi cikip da cocuk ultima diye bisey oynuyo soyle soyle kilic buyucu var bunda kotu ornek dedi mi yeni bi senlige adim atariz aynen hong kongda oldugu gibi. ha eninde sonunda bi sivri beceriksiz ana baba cikip da diyiverir elbet soyle soyle bi site var paticik mi goticik mi belli degil burda boyle acaip seyler konusuyo satanist bunlar der, iki uc mal daha dilekce verdi mi o zaman boyut ustune boyut kazanir isler.

isi bastan siki tutmali. onun icin olaylara bakarken 6 ay vadeli degil 10 yil vadeli bakin.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nedemek ya ?
Herkes esek gıbı vermek zorunda vergısını. Ama senın zıhnıyetındekı ınsanlar yuzunden bu haldeyız. Internet kafe sahıbıde verıcek, bılmemle yerı sahıbıde verıcek vergısını. Senın mantıgına bayıldım dogrusu.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Vergi herkesin vermesi gerektiği birşey ama devlet her kurumdan vergi alamadıgı için zorunlu ödenmesi gerektiği şeylere vergi koyuyor bunun sonucundada halk eziliyor ve vergi vermeyenler yırtıyor olay budur.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasım ben senın yazılarından sunu cıkartıyorum, bır kac yerde daha gordum. Devamlı olarak sen kotuluyorsun ulkeyı. Ben kacırmıyorum vergımı, sen benden dahamı ıyı bıleceksın. Askerlıgımı senden cok daha once yaptıgımdan da emınım. Tabı sen bu ulke ıcın askerlık yaptıysan onada sasarım. Yeter artık. Benım adıma konusamazsın sen. Ben vergı kacırmıyorum.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen olayı nerden nereye cektıgının farkındamısın ?
Ulkede neler olup bıttıgını senden cok daha ıyı bılıyorum. Senden daha fazla ılgılıyım Turkıye ıle. Internet cafelerden bahsedıyorduk bız. Sen tabı yıne costun.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet cosmus olabilirim, fakat bak ilk postuma gayet tutarli.

olay ozetle sudur ki, adim atilan yerde gordugun her tabelanin altinda vergiler kacirilir, kacirilmayan vergiler ucup bir sekilde buhar olurken, toplumda gercekten bir ihtiyac olan, ve hicbir sekilde devletin - buhar olan vergiler sayesinde tabi - veremedigi surekli internet hizmetini bir sekilde vermeyi basarabilen, ve bir ihtimal evine universite bitirdiginde ancak bilgisayar alabilecek genclerin bilgisayar ortamina girmesini saglayan bir fenomen, beceriksiz evebeynler ve daha cok vergiyi israf etmek isteyenler tarafindan tarumar ediliyor. iste olay bu.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ruhsatsız mekandan bahsedıyorum. Adamların daha ruhsatları yok. Polıslere para yedırıp dursun enayıler. En fazla ruhsatsız ısyeri net cafelerdır. Idda edıyorum.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !"
Albert Einstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iste ruhsat cikarilmasi daha bile kotu. cunku artik adam ruhsatli. olay legal. hokeysevenler dernegine soyle bi bagis yapsin, cort dussun onu vergisinden. ya da bi sekilde entegre ediversin ev adresini sirket adresine, hop faturalar da vergiden dusuldu. muhasebecilerin icraatini hic saymadan daha ustelik.

bu ulkede vergi kacirtmadan vergi alinanlar memurlar ve yazar kasasi olan yerlerden alisveris yapan vatandastir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...