unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 bi oyniyim dedim eclipse loadingmis, kettemora girdim onceki charlardan biriyle, bi maille beraber holo birakmislar inventorime bir de piece of art. tebrik etmisler yeni yilimi da ehuhe[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 :lol: Oyuncak araba almış çocuk gibi sevindin Enako, adamlar da bunu istiodu demek ki, hadi hayırlı olsun... Darısı akşam bizim başımıza... :)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 biz senin gibi zengin bujur degiliz devvo. sevindik tabi. bi de aslinda en cok neye sevindim biliyo musun, jedi olucam, yok 2. meslek yok ordan onu aliyim ordan bunu aliyim de dengeliyim ya novic medic mi alsam hebelobo sacmaliklari bitcek ohhh.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 eclipsede ainasla kullandim cakti master tailoru tepemize[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bi holoyla jedi olunuyosa ohooo, ben çoktan Dark Jedi Master olmuştum... Hem ben nerden zengin oluyomuşum?? Alt tarafı 1milyon kredim var, günümüz şartlarında da orta halliye eşit yani... Biraz kinaye sezdim, siz imperialsiniz, zenginsiniz, burjuvazi falan, biz rebellar fakiriz ama onurumuz var tarzı... :-P Eğer öyle düşünüyosan, bil ki Imperialler arasında da onurlu savaşçılar var, rebellar arasında düzenbazlar olduğu gibi... Ben mesela PvP'de DB atmam, beklerim ki karşımdaki kendiliğinden surrender etsin ya da kendi kendine db atsın... Gerekirse heal eder savaşa devam ederim... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 sen boyuna ragmen yigit bir adamsin devvo. fekat herkes kisa boylu degil oyunda.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: unity100, 23 December 2003 15:29 tarihinde demiş ki: eclipsede ainasla kullandim cakti master tailoru tepemize[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Enako'ya kullandırmadın mı?? Birini de o kullansaydı...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: unity100, 23 December 2003 15:31 tarihinde demiş ki: sen boyuna ragmen yigit bir adamsin devvo. fekat herkes kisa boylu degil oyunda.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Abicim iyi saol da sen niye benim boyuma taktın onu anlamadım, bothanların boyu kısaysa ne var yani, aklımız kısa olmasın başkaları gibi!!! Hem önemli olan boyu diil, işlevi... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 dont want no short bothan[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 enakoya daha kullandirmadim. holo trade bi bitsin, 3 er holoyu veriyim charlara oyle.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ekttemorlular holo trade icin eclipse /tell sne ayda burdan ozel msj 4-5 tane var holocron[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 E abicim Enako'ya da kullandır ondan sonra trade ini yaparsın, ne var ki??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 yigidim ya holo trade islerinde bi poquelik cikarsa ?[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 e çıkarsa çıksın abi sen sana verilen hediyeyi kullanmış olursun işte kötü mü olur??[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 lol adamin teki cross server trade diye bagiriyodu ben dedim kettemoorda felam var dedim adam chilasta da m,i ne ariyomus, offf bulamicam dedi u r so beautiful dedi, /kiss yapti trade acti holo yu bana verdi metty xmas sweet heart dedi offline oldu gitti[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Eclipse de holocronu var benim charin hele bir su patch bitsinde... Ha bu arada private msg calismiyor nedense. ya oyundan mail atin Eclipse (Sware) Kettemoor (Lion) ya da buraya yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Sin (Sne) seninle konuscakti o konuda[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Kettemoor ve Ahazideki arkadaslar bana tell atsin, trade edilcek holom var Eclipse ile... Butun serverlardaki ismim: Devvo... Mesajlarinizi bekliorum...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Ahazi gitti maalesef, kettemoor duruyo... Bekliorum...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Sne recruiter atandigi icin is basa dustu : Acc 1 Kundari - Bria Ainas - Eclipse Acc 2 Enako - Eclipse Etho - KettemOr Raana - Tempest Oveon - Starsider - ilk charimdir architect seklinde hololar var. temas kurunuz.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Bloodfin kettermor 2 Bloodfin eclipse arası 1 tane trade edilebilcek holo var ilgilenenlere =P[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Bu arada çok ilginçtir, millet holo trade için bağırırken diğer tarafta bazı uyanıklar (gerzek mi desem acaba) 2 milyona holo satılır diye bağırıyolar... O diil Ogoed'in 6 milyona holo sattığı adam ne diodur şimdi??? :-D Dün gece 1milyona kadar düştüğünü gördüm holonun, eededo idi sanırım o da 800k ya görmüş. Fiyatlar gittikçe inecek sanırım... Hadi hayırlısı...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ben 1 holo 7m 2 tane alirsaniz 10m diye bagiriyodum biri satin almak istedi satmadim sonra bulamam diye hehe[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 2 kıvırtırsaniz bedava holo verenlerde oluyormus :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 E Sne örnek işte, 2 kıvırtmış kapmış holoyu... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar