MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ilk olarak hep Rohanda çalınan bi parça var.hatta ikinci filmdede vardı Aragorn Gimli Legolas urukları kovalarken çalıyodu. bi tane de hareketli bi parça vardı ama melodisini hatırlayamıyorum hatırladığım zaman yazarım. son olarak filmde beğendiğiniz parçaların isimlerini yazarsanız çok muvaffak olurum.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Enya - May it be Enya - Council of Elrond Requiem for a dream sountrack (lotr - ttt fragmanı müziği) The Shadow of the Past A Journey in the Dark The Passage of the Marshes The Ring Goes South 05_-_The_Uruk-Hai (biliyorum, ismi biraz yamuk, ama böyle indirmiştim)[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya arkadaşlar banada 3. filmin başında çalan müzik lazim. diğer filmlerdede vardı ama adını biliyorsanız çok şahane olur.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 aragonun soyledıgı sarkı hangısı?[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Esas onu bulabilsek aslında deli olurdu.Birde Pippin'in Denethor'un huzurunda söylediği şarkı.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Oy nurcanum?[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Cık, "ne oldu sana ne oldi beyle".[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bridge Of Khazad-Dum un başı gazdı baya[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ...
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Pippin'in şarkısı filmle çok uyumluydu valla. Bile bile ölüme giden şövalyelere çok iyi oturmuştu o şarkı. Rohan'da çalan şarkılarda her iki filmde de(TTT,RotK) Apocalyptica'yı hatırlattı bana.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Zaten o şarkıda Viggo Mortensen (Aragorn) ağlamış.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth!
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 pippinin sölediğini kazaadan indirdim şööle arat: The Steward of Gondor
narin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Pipinin şarkısı gerçekten çok güzel..[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 SilverSurfer sağol, şimdi çektim, bi daha dinledim. Sırf bu şarkı (ve sahne) için filme giderim ha tekrar. :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Dediklerinizi Return of the king filminin download'ı bittikten sonra indircem sanırım 1 hafta sonra =D 1.91 GB boyutu var indiriom bakalım hehe Helms deep benim favorim soundtracklerde ortasında sadece kemanımsı bi bölüm var hastayım oraya 2. filmde helmsdeep de çalıyodu..[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 eet hakakten 2-3 parçasını bende cok seviom[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Öne çıkan mesajlar