Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Merhaba ; Yeni açılacak olan, "oyunix" isimli oyun sitesine, editorler aranmakdadır. Şuan dışardan 15 editor aramakdayız. Site içeriği trgamer.com benzeri, tabiki biraz daha gelişmişi olucak. :)(Incelemeler,Izlenimler,Hıleler,Donanim,Yazilim,Dünyadan Son bilgisayar haberleri,son çıkan oyun yamaları,piyasaya verilen en yeni ekran görüntüler, vs vs. ) Sitemiz php'den oluşmakdadır, bütün sistem (php,grafik vs.) işinde profesyonel olan kişiler tarafından yapılmakdadır. Sitemizin alt yapısı tamamlanmak üzere.(bitti sayılır) Eğer böyle bir sitede bizimle çalışmak isterseniz yapıcak şey çok basit ; [email protected]'a mail atarak bizimle iletişime geçiniz. Herkeze kapımız açık. Yanlız bir şartımız var "profesyonel" olmak ! Şimdiden Teşekkürler. Oyunix.com | Oyunix.net[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Trgamer.com
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bu profesyonelligin editore bir getirisi (tl cinsinden) olacak mı ?[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: The_Delucian, 11 August 2003 23:48 tarihinde demiş ki: bu profesyonelligin editore bir getirisi (tl cinsinden) olacak mı ?[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Olmuyacak sanırım, belki ilerde olur. Ama bu siteden kimse para kazanmıyor zaten :)[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Trgamer.com
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ah be ah be şünü bi hafta önce yazsaydın be canım sky. Ah be.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 FRP sitelerine yardim etmek gibi bir huyum var frp oyunlariyla ilgili bir bolum acilicaksa ozel olarak o sececeginiz 15 edit ten biri olabilirim. Ilgilenirseniz goruselim.... icq:172647004[hline]A little less conversation a little more action please
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 . [Bu mesaj OutTrader tarafından 12 August 2003 03:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konsol bolumu olucaksa yardım etmek ısterım.
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Para mara önemsiz benim için isterseniz editör olurum[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Sitede oyunlarla ilgili herşeyi bulunucak ,hatta fazlasınıda bulucaksınız, oyun seven kişilerin gün boyu çıkamıyacağı bir site olucak.[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 dragon utopia ya cırak olabilirim.[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 valla tasarım güzel olucak gibi grafikleri sevdim :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Arkadaşlar, bazı kişiler için söylüyorum; Daha "15" kişi olmamış.[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Böyle lap lup yeni oyun alıp oynayıp inceleme yazamam büyük ihtimalle ama araştırma, sağ soldan bilgi toplama, ufak çapta ingilizce-türkçe çevirileri felan yapabilirim. Bilgi toplamakta yardımcı olabilirim yani kısacası :D[hline]This Cat Scratches Free.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 1 yıl önce olsaydı keşke 1 yeni editörünüz daha olacaktı ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 oyunix.com'un, biletix.com ile akrabalığı ne oluyor?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Qui, 13 August 2003 19:08 tarihinde demiş ki: oyunix.com'un, biletix.com ile akrabalığı ne oluyor?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter bir alakası yok,ama benzerlik oldugu doğru. Sadece tesadüf taklit yada başka bir art niyet içermeyen bir tesadüf...[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben editör severek olurum. kendimin oluşturduğu 15 oyunluk bir inceleme arşivim var. Makale falanda yazabilirim. 167757903 [email protected][hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Lütfen başvurularınızı [email protected]'a yapın arkadaşlar.[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Skymaster, 11 August 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Yanlız bir şartımız var "profesyonel" olmak ! anlamadim, para mi veriyorsunuz?
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 darkın avatarın yüz ifadesiyle soru uyumlu olmuş baya[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo!
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: dark-dr, 14 August 2003 00:23 tarihinde demiş ki: anlamadim, para mi veriyorsunuz? Bu sorunun cevabını daha önce verdim. sanırım profesyonelliğin anlamı burada "para" demek (ben öyle anladım) evet profesyonelikde parada var o kesin, ama dediğim gibi para kimse almıyor. Bence profesyonelik paradan önce; Bir işin, bir uğraşın bütün inceliklerini,güzeliklerini veya açıklarını kavramış olmak,tarafsız,doğru,dürüst,başkalarının görüşlerine aldırmayan,işini ciddi yapan kişiler profesyonel kişilerdir. -Teşekkürler[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Tamam vuruyorum başımı. Vurdum. Yani mail attım hehehe.[hline]This Cat Scratches Free.
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bende vurdum ama dikkat edin acıyo...[hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-"
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Skymaster, 14 August 2003 10:45 tarihinde demiş ki: Bence profesyonelik paradan önce; Bir işin, bir uğraşın bütün inceliklerini,güzeliklerini veya açıklarını kavramış olmak,tarafsız,doğru,dürüst,başkalarının görüşlerine aldırmayan,işini ciddi yapan kişiler profesyonel kişilerdir. -Teşekkürler[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net profesyonel baskalarının goruslerini dikkate almak zorundadır asıl eger amator olsaydı baskalarının goruslerine aldırmayabilirdi
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 BENDE OLURUM!!!!!!!!! eski oyunlarda hele hastasıyım ben eski oyunların (fulltörtul oynayamadım ama lol) Lba1 Lba2 LoR2 motoracer falan bilirim antikayım ben antika[hline]
Öne çıkan mesajlar